keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

9.7

täna hommikul oli minu kord magada, ärkasin kuskil kella 10 paiku. Mikko teatas samas et tema läheb nüüd pikutama. Noo ma mängisin Emmaga söötsin tal kõhu täis ja saatsin ka magama. Mis siis edasi, siis ma olin tige nagu herilane, sest me koristasime kogu korteri kolmapäeval ja täna see oli taas naguma ei tea mis asi. Söögilaud on olnud viimased paar nädalat, kui nüüd mitte kauem selline koht, kuhu pannakse kõik oleline, sest sealt Emma ei saa neid veel kätte, see aga omakorda tähendab, et seal süüa selle ääres ei ole eriti võimalik. Seal on mitu pooleli olevat ramatut ja arveid ja Mikko mitu-mitu aku ankkat(piilupart donaldi jms u 300lk raamatud).... urr oleksin tahtnud kõik kohe prügikasti visata :D
Siis kui oli koristatud istusin arvuti taga ja surfasin netis, nüüd kui on juba 3 nädalat puhkusel olnud siis hakkab vaikselt igav selle lebotamisega. õues on nii meeletult kuum, et ega eriti ei tee tahtmist sinna kuuma minna aga äkki ikka kui saan neile magajatele kargu alla siis võiks ju kuhugi minna.
Lõpuks läks siis nii, et me Emmaga läksime shoppama ja jätsime Mikko koju. Käisime Kierretyskeskuses (taastöötlus keskus, ühesõnaga kuhu tuuakse endale mitte vajalikke asju ja neid siis müüakse seal edasi) Kotiykköses ja Ikeas. Midagi erilist ostetud ei tulnud aga lihtsalt oli vaja kodust minna kuhugi :d. Ja Ikeas on jäätis taas 50c !!!!
Pildistamine jäi täna vähesele.

Täna aamulla oli minun vuoro nukkua, heräsin joskus 10 maissa. Mikko sanoi heti että hän mene nyt nukkumaan. Mä leikitin Emman syötin ja lähetin kans nukkumaan. Sitten olin kiukkunen, kun siivottin keskiviikkona koko kämpä ja tänään oli se taas jo vaika minkalainen. Ruokapöydä esimerkiksi on joo monta viikkoa (jos ei kuukausia) semmoinen paikka minne laitetaan kaikki olelinen, kun Emma ei sieltä vielä saa tavaroita ja se tarkoita ettäe siellä on vaikka mitä, esim laskuja, postia, mikon miljona taskukirja. Eli syömiseksi siellä ei kauheasti ole tila. Sitten kuin sain kaiken siivotua surfailin vaan netissa. Tässä on joo 3 viikoa oltu lomalla, ja nyt voisi joo pikkuhilja tehdä jotain, ulkona on kyllä niin kuuma, että siellä ei ole kauhean kiva olla, mutta jos nyt saisi ne nukkujat ylös sitten ehkä voitaisi mennäkin jonnekin....
Lopulta meni sitten niin että me Emman kanssa mentiin shoppailemaan ja Mikko jäi kotiin. Käytiin Kierretyskeskuksessa, Koti ykkösessa ja Ikeassa, ei oikein ostanut mitään mutta vähään vaan katselua ja suunnitelua. Hyväänä uutisena että Ikeassa on jäätelö taas 50c.
Valokuvausta ei oikein tapahtunut tänään

pildil olev jäätis ei ole Ikea oma
kuvan jäätelö ei ole Ikean.

Ei kommentteja: