torstai 8. heinäkuuta 2010

3.7

hommikupoolikul käisime kirbuturul Hietalahdes, inimesi oli meeletult palju aga osta otseselt ei olnud midagi. Ühesõnaga oli suur pettumus. Kui turule kõndisime, siis seal oli üks ahvatlev pizza restoran aga kuna me olime nii pahasse kohta parkinud siis ei saanud kauaks jääda ja pizzad jäid ostmata. No siis kui kodu poole sõitsime käisime poe kaudu ja ostsime pizza jaoks aineid ja tegime omad pizzad nammm, tuli söödud nii kiiresti et piltegi ei olnud aega teha.
õhtupoolikul tegin Emmale lõunat, proovisin kahte erinevat, pasta ja suvikõrvits ning teise kartul suvikõrvits, lisana igasuguseid asju. Vaatame kas kõlbab süüa.

aamupäivällä käydin kirpputorilla Hietalahdessa, ihmisia oli hirveasti, mutta ei oleiekn mitään ostetava. Yleisesti pettymys. Kun käveltiin torile päin oli matkan varrella pizzeria, mikä näytti hienolta mutta kun oltin parkeerattu niin huonon paikaan, sitten ei pystytty kauaksi jäämään ja jäi pizzat ostamata. Kotimatkalla käytiin kaupassa ja ostetin kaikki pizzan tarvitavat asiat ja tehtiin omat pizzat, tuli syöty niin nopeasti että en ehtinut otta kuva. Iltapäivällä tein Emmale ruokia pasta-kesäkurbitsa ja peruna-kesäkurbitsa, pidä katsoa miten ne menee kaupaksi.

Ei kommentteja: