tiistai 13. heinäkuuta 2010

8.7

mis siis täna toimus... hommik veeres vaikselt, siis kui Mikko lõpuks üles ärkas, tegi ta meile latted(caffe latte). Meie ecpresso masin on vaikselt juba otsad andnud, seal on kann katki jms aga sellega saab veel midagi teha. Me ei ole veel leidnud sellist masinat mida me tahaksime ja raatsiksime osta vana asemele.
Emma magas päeval(11-13) ja ma tahtsin mingit head salatit, otsustasin siis jalutada meie lähele poodi, mis asub u 1km kaugusel ja osta selleks vajalikke tarbeid. Oleme seda salatit teinud juba päris tükk aega, sinna tuleb roheline salat, rucola, tomat, kurk parmesani juust, kanafilee ja pesto kaste. Siis kui poest koju jõudsin oli nii kuuma, et otsustasin minna meie pesukaussi ujuma, vesi oli seal meeletult külm, niiet kandsime natuken sooja vett, et Emma päris ära ei jäätu ja läksime sulistama. Oli päris tore, kui sai natukene jahutatud ennast.
õhtuks olime kokku leppinud, et läheme vaatama ühte turvaistet, mis oli kasutatud aga pildi järgi suht heas korras. Ostsime selle endale 20 euroga. See ei ole mingi mega iste aga nii odavalt saab natukene aega kõlvata, siis kui tuleb mingi parem iste vastu võime ju uue osta.

Mitä sitten tänään tapahtui? aamu meni hiljaisesti, sitten kun Mikko heräsi lopulta, teki hän meille lattet (caffe latte) meidän ecpresso keitin on joo melkein hajonut, kun kannu on rikki, mutta jotenkin sillä vielä pysty kahvia keitämään. Emme oikein ole löytänyt semmoista koneta mistä me tykätaisi ja mitä raaskitaisi osta.
Emma nukkui päikareita(11-13) ja minulle teki mieli jotain hyvää salatia, päätin sitten mennä meidän lähikaupaan mikä on n 1km matkan päässä ja osta salatin tarvitavat ainekset. Ollaan sitä salatia tehty aika pitkä aika joo, siihen tule vihreta salatia, rucola, tomatia , kurkkua, parmesanin juustoa, kanafileta ja pesto kastiketta. Kun tulin kaupasta kotiin oli niin kuuma, että päätin mennä meidän altaseen uimaan, kannetiin sinne veilä jonkun verran lämmintä vettä, että Emma ei ihan heti jäätyisi ja mentiin vilvotelemaan. Oli kyllä kiva vilvotella.
Illaksi oltiin sovittu, että mennään katsomaan yhtä käytettyä turvaistuinta, mikä kuvan mukaan ainakin oli hyvässä kunnossa. Ei se nyt mikää kummosempi tuoli ollut, mutta kun maksetiin siitä vaan 20 sitten saa kelvata vähään aika, kunnes löydetään joku ehkä parempi tuoli.
Ei kommentteja: