keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

24.7



Täna pärast hommikusööki otsustasime minna linna peale veel kõndima, oli vaja osta kohustuslik pärnu magnet jms. Linna peal jalutades aeg jooksis kiirelt, mõtlesime veel et joome tassikese kohvi aga see ei olnud eriti hea kohvik, kooke ei olnud ja cafe latte oli ilma igasuguse vahuta ja maitsetu.
Siis hakkaski meil kiire, olin endale broneerinud aja maniküürile ja pediküürile kell 12.30 jõudsin just kohale. Nii mõnus oli kui keegi tegi käed ja jalad korda, pediküüris polegi ma kunagi varem olnud. Samal ajal oli Mikkole broneeritud aeg masaasiks, tädi tegi talle stressi masaasi nii et mehel on sinikad seljal, aga ilmselt oli hea, mees igatahes jäi rahule. Siis hakkaski meil kiire, mul oli Kablis kursusekokkutulek, mis oli alates 13:00st ja me saime Pärnust minela alles kuskil pärast 14. Maad oli u 50 km. Kohalejõudmine läkski peaaegu et lihtsalt, siis kui Kabli randa jõudsin kujutasin ette et äkki oleme jubakohal aga sealt oligi siis veel kilomeeter edasi. Kohale jõudes selgus et meid ei olegi rohkem kui mina, Liina ja Heiko... ja meid lõpetas kooli 24, no igatahes hea, et ma sellise asja pärast eraldi kohale ei tulnud. No igatahes veetsime koos aega, käisime vaatasime merd, sõime ja meenutasime vanu aegu. Me ei suutnud päris tapselt arvata isegi kui mitu meist noorsootöö peal veel on. Me hakkasime kella 19 paikku tagasi Pärnusse sõitma teised jäid veel jutustama sinna.

Tänään aamupalan jälkeen päätetin mennä vielä kävelemään kaupunkille, kun pdi ostaa turisti juttuja, pakollinen magnetti jms. Aika menii tosi nopeasti ja päätetin vielä juoda kahvit, mutta ei oikein ollut hyvää cafelatte jotenkin mauton ja ilman mitään vaahtoa.
Kiire tuli vaan sen takia, kun oltiin varattu itseleen hoitoja. Minulle oli varattu manikyri ja pedikyri ja Mikkolle hieroja. Minun hoidot meni tosi hyvin, en ole pedikyrissa koskan ollutkaan. Mikko sai stressihieronta niin että mustelmat selässä, mutta oli ilmeisesti myös hyvää. Sen jälkeen meidään kiirre jatkoi, kun pidi ajella Pärnusta noin 50 km Kabli kylän, missä oli sovittu mun luokkkakokontuminen. Oli aika selvä että meidä ei siellä paljon ole, mutta kun tultiin perille selvisi että meitä olikin kolme, eli minä, Liina ja Heiko... meitä lopetti siis 24. No hyvää ainakin että en ihan vaan sen takia rupenut ajelemaan mistään kauka. Vietetiin vapaa aika käytin katsomassa merta, ja jutusteltiin. Yritetiin miettia että kuinka monta meistä oikein on veilä alalla mitä opitin. Joskus 19 maissa ruvetin me ajelemaan takasipäin Pärnuun ja toiset jäivät vielä jutustamaan.





Kui tagasi jõudsime, siis läksime veel linna peale, sest Mirella ja Mikko olid meid oodanud ja tahtsid sööma minna. Käisime mingis söögikohas, kus varem ei olnud söönud, söök oli ok aga mitte väga hea, pasta peale oli nii vähe parmesaani pandud, et kahju kohe. Emma oli natukene jonnine niiet söömisest rahus eitulnud eriti midagi välja. Magama saime ta kuskil 22 ajal taas.

Kun tultiin takasin hotellille, mentiin vielä kaupunkikierroksele, koska Mirella ja Mikko olivat odotanet meitä ja niillä oli nälkä. Käytin kokeilemassa jonkulainen ruokapaikka, mutta ruoka oli vaan ok eikä mitenkään erikoisen hyvää. Pastaan pitä laitta kunnolla parmesania! Emma oli itkuinen ja ruokailusta ei tullut kauheasti mitään, neitokaisen saatin nukkumaan joskus 22 maissa.









Päeval oli Pärnus 4 lennukist koosnev shou, pidldid on Mikko tehtud
Päivällä oli 4 lentokonesta lentoesitys, kuvat on Mikon ottamia.

Ei kommentteja: