perjantai 16. heinäkuuta 2010

11.7

Ei midagi uut päikse all. Magasime, ärkasime, läksime uuesti magama ja läksime ujuma. ões oli kuum, meil oli vahepeal päeval toas 36c ja õues paistis päike kraadiklaasi peale peale ja umbes sama temperatur. Ujumas oli tore, käisime samas kohas kus eile, kohtasime vanu tuttavaid Tallinnast, mis oli natukene üllatav, tuleb välja et nad elavad juba pea aasta siin ja seal lähedal kus meie varem elasime.
Koduteel, Mikkol tuli kole nälg ja oli kindlasti vaja hamburgereid, käisime ostsime Mcdonladsist bic mac hamburgerid. Sellestki taas aega kui on seal käidud.
Emma oli täna igatepidi üleväsinud ja ei tahtnud magada, usun et palavusel oli oma osa aga ehk teine probleem oli sellest, et Ihaal (Emma kaisuloom) oli täna pesupäev ja seda ei olnud võimalik päeval kaissu võtta, õhtuks tõin ta voodisse, kuigi see oli veel märg aga vähemalt laps magas :D
Paar viimast nädalat Ihaad on kantud igale poole kaasa.
Lõpuks ometi ostsin ka laevapiletid ära meie Tallinna reisile - jee kodumaa siit ma tulen!
Ei mitään uuta täällä aurinkona alla. Nukutiin, herätiin, mentiin uudestaan nukkumaan ja mentiin uimaan. Ulkona oli niin kuuma, että meillä sisällä oli välilla 36c ja ulkona oli melkein sama, kun aurinko lämmiteli mittaria. Uimassa oli kiva, tavatiin vanhoja tuttuja Tallinnasta, oli aika yllätävä tavata niitä täälä. Selvisi että ne asu jo melkein vuoden täälä ja aika lähellä sitä paikka missä me asutiin aikaisemmin.
Palumatkalla Mikolla oli nälkää ja oli pakko saada hampurilaisia, mentin sitten Mcdonaldsin ja ostetin mig mac hamburilaiset. On siitäkin taas jonkunverran aika.
Emma oli tänään joka tavalla yliväsynyt, ei halunut nukkua. Jollain tavalla varmaan oli siitä kuumuudestaakin kiinni, mutta uskon että siitäkin, kun Ihaalla (Emman nukkumalelu) oli tänään kylpypäivä ja sitä ei saanut otta mukaan. Illalla oli pakko se tuoda vaikka oli veiläkin märkää. Viimeiset pari viikoa Ihaata on kanneskeltu joka paikaan mukan.
Tänään tuli ostettu sitten myös laivaliput Tallinaan - jee kotimaa minä olen tulossa.

Emma uues turvatoolis
Emma uudessa turvatuolissa
Ega ma tegelt nii tige ei ole aga päike paistab pahasti silma
En oikeasti ole pahalla päällä vaan aurinko paista niin pahasti silmaan

Ei kommentteja: