sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

21.7

Kui Eestisse tulin oli mul kaks plaani mingi päev tahan käia loomaaias ja Haapsallu võiks minna. Täna tegime ühe nendest plaanidest tõeks, ehk siis käisime loomaaias. Kui ma eelmine kord seal käisin siis me Mikkoga alles kurameerisime ja nüüd oli Emma esimene kord käia meiega koos loomaaias. Palju oli muutunud aga ainult paremuse suunas. Siis kui kunagi varem oli nii, et kõik loomad olid meeletult pisikestes puurides, siis nüüd oli väga paljudel lomadel uued kodud. Tegin päris mitu pilti. Küll on ikka looduses ilusaid loomi ja linde. Loomaaias läks mitu tundi lennates.

Silloin kun tultiin Viron oli meillä kaksi varma suunnitelma mennä eläintarhan ja Haapsalun. Tänään todeudetin yksi niistä, eli käydin eläintarhassa. Silloin kun viimeksi siellä kävin me Mikon kanssa vasta surusteltiin ja nyt oli Emman ensimäinen kerta olla meidän kanssa siellä. Paljon oli muutunut, mutta vaan parempaan suuntaan. Kun joskus aikaisemmin oli niin että eläimet oli tosi pienissä häkeissä, sitten nyt oli aika moni eläin saanut uuden kotin. Kyllä luonossa on nättejä eläimia ja lintuja. Eläintarhassa meni monta tuntia nopeasti.





















Õhtuks olime külla kutsutud Reelika juurde, kaamera oli mul küll kaasas aga sellega ühtegi pilti külas ei teinud. Reelika oli meile teinud söögiks kana, kartult, lillkapse-kukeseene hautis ja salatit, magustoiduks oli Pavlova kook vägagi lihtne teha, kui koogi põhi valmis osta, peab vist proovima kunagi. Emma istus liivakastis ja mängs rahulikult, roomas rõõmsalt mööda muru, siiani on ta kuidagi kartnud muru.

Illaksi oltiin pyydetty kylään Reelikan luo, kamera oli kyllä mukana, mutta se jäi laukuun niinkuin usein käy. Reelika oli tehnyt hyvää ruoka meille kanaa, peruna, salattia ja haudutettuja kukkakaali-kantarelli sekoitus. Jälkiruuaksi oli Pavlovakakku mikä on aika helppo kakku, sokeripohja ja päälle kermavaahto-tuorejuustoa ja marjoja. Oli kyllä hyvää, pidä varmaan itsekin kokeilla. Emma istui hiekkalaatikossa ja leikki, röömi pitkin nurmikoa, hauska katsoa kehitymitsa kun aikaisemmin hän on pelkannut nurmikkoa.

Ei kommentteja: