lauantai 31. heinäkuuta 2010

30.7

kodus olemise päevadest ei ole eriti midagi kirjutada. Mitte et meil siin nüüd midagi ei toimuks aga kõik on nii tavaline.... täna taas koristasime, ma ei saa aru kui palju võib ühtetest kassidest karva tulla. Enne kui läksime Eestisse tegime suurkoristuse ja nüüd kui tulime tagasi oli kõik kohad taas karvu täis. Teise plaanina oli meil õue koristus, ehk muru lõikamine ja umbrohtude kitkumine jms
Õhtul helisas Mikko õemees ja palus Mikkot abiks, sest neile oli tulnud uus voodi ja oli vaja paari paskemat osa tõsta, otsustasime, et käime sealt läbi enne kui läheme Emmale järele. Emma oli olnud päeval vanaema juures. Jõudsime Mirella ja Mikko juurde kuskil 20 paikku ja saime sealt minema 22.20, tuli välja et need paar osa olidki natukene keerulisemad ja aega läks rohkem. Emma oli õnneks maganud päeval nii kaua, et 23 oli just sobiv magama mineku aeg.

Kotona olemisen päivistä ei oikein ole mitään kirjoitettava. Ei nyt että mitään ei tapahtuisi vaan se kaikki on niin tavallista.. tänään siivotin taas, ma en voi ymmärtä miten paljon yhdet kissat voi tuta karvoja 1,5 viikkon aikana. Ennen kun lähetin siivotin koko kämppä ja nyt oli taas kaikki paikat karvoja täynnä. Toisina suunnitelmina oli pihan siivous eli ruohon leikkaminen ja rikkaruohojen poisto.
Illalla Mikon siskon mies soitti ja pyysi Mikkoa autamaan muutaman painavan palan kanssa, kun ne oli ostanut uuden sänkyn. Päätetin käydä siellä ennen kun mennan hakeman Emma, kuka oli ollut päivän mumolassa. Oltin Mirellan ja Mikkon luona n 20 ja päästin lähtemään sieltä 22.20, kun ne muutama painava pala olikin pikkaisen monimutkaisempi. Emma oli nukkunut päivällä enemmän ja 23 oli just sopiva aika mennä iltaunille.

Selline sellest kurikuulsast voodist siis tuli
Tämmöinen siitä sänkystä tuli

Ei kommentteja: