tiistai 20. heinäkuuta 2010

15.7

Kui ma aasta alguses andsin lubaduse et pildistan iga päev, siis teadsin et ega see nii ei tule olema aga nüüd olen 15 päeva järjest pildistanud iga päev midagi ja veel saanud need pildid siia blogisse, täiesti uskumattu. Olen igaks juhuks jätnud endale selle u 4 päevase viive, sest tean et iga õhtu mul niikui nii aega ei ole ja siis tuleb hirmune stress, et ei ole saanud midagi siia pandud ja siis see projekt jääb taas. Raske öelda kas ma jaksan pärast juulit ka iga päev midagi üles panna, seda näeme kunagi hiljem, hea oleks kui jaksaks pildistada vähemlat.
Sellise kuumaga midagi erililist teha ei jaksa kui ujuda ja shopata. Tänaseks oli taas paar juttu mis pidi osta. Tiiult tuli soki tellimus ja käisime Lidlis ostmas Hello kitty sokke, lisaks käisime ostsime köögi tabureti, sellise astmetega, ma ei suuda meenutada kas sellele on mingi spets sõna eesti keeles.
Emma on iga päev aias käinud väikses basseinis natukene sulistama, kui ei ole iga päev jaksanud minna ujuma.
Õhtul tegin taas paar lehekülge valmis albumisse, panen need siia üles kui saan pildistatud.

Kun tämän vuoden alussa annoin lupauksen valokuvata joka päivä olin kyllä melko varma että en ihan siihen pysty, mutta nyt olen kuitenkin joo 15 päivä peräkäin valokuvanut ja mikä kummempi laittanut tänne joka päivästä kuvia ja teksitia. Olen varmuuden vuoksi jättänyt itselleni semmoisen 4 päivän viiven, että ei tule kauheata stressia, kun en kuitenkaan joka päivä jaksa konelle laitta juttuja. Vaikea sanoa myös sitä jaksanko jatkossakin olla yhtään innokas, ainakin valokuvata olisi kiva jos jaksaisin joka päivää.
Tämmösella kuumudella ei paljon jaksaa kun uida ja shopata. Tänäänkin oli pari juttu mitä pidi hankkia. Tiiulta tuli sukka tilaus, kun Lidlissa oli hello kitty sukkia, sen lisäksi käytiin hankimassa keittiöjakkara, mitä olin joo kauan halunut.
Emma on joka päivä käynyt pihalla pikku altaassa uimassa, kun ei ole ihan joka päivä jaksattu mennä uiman.
Illalla askartelin taas pari sivua valmis, jos saan ne valokuvattua laitan tänne kuviakin.

1 kommentti:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Mäkin haluisin ottaa kuvia joka päivä ja julkaista niitä kanssa... mutta AIKA ei riitä.... kuvaus onnistuisi varmaan vielä kun oikein panostaisi... mutta se julkaisu. Joten nostan hattua sinulle... ihanaa kesää teille!