torstai 29. heinäkuuta 2010

25.7

Tahtsime veel enne kui Pärnust minema läheme meres käia ja otsustasime teha nii et pakisime kõik asjad kokku ja läksime randa. Rannas oli aega 2 tundi ja selle ajaga sai just käidud ujumas jms. Mina ei soostunud täna ujuma minema, sest vesi oli kuidagi nii külm. Emma käis natukene sulistamas ja oli kohe jääs.

Halutiin veilä ennen kun lähedään Pärnusta käydä rannalla, päätettiin pakata ensin kaikki tavarat ja luovutta hotellihuonet ja mennä silloin rannalle. Aika oli n 2 tuntia ja siinnä ajassa ehdi just löhöilla pikkaisen ja käydä uimassa. Minä en suostunut mennä uimaan, kun vesi oli jotenkin niin kylmä. Emma kävi uimassa ja oli ihan hetkessä jäässä.




Reis koju läks lihtsalt, Emma magas ja mina tukkusin natukene. Olen kunagi novembrist alates otsinud autonumbreid, 1 edasi ja täna nähin numbri 23. See edeneb nii aeglaselt selle pärast, et Soomes on väga vähe alla 100 numbreid, niiet enamus edenemist on siis kui olen Eestis.

Matka takasin Tallinnan meni helposti, Emma nukkui koko matkan ja minäkin huilin jonku verran. Olen marraskuusta alkaen yritänyt bonga autonumeroita 1 eteenpäin järjestyksessä ja nyt näin numeron 23. Se menee nii hidasti, kun suomessa on aika huonosti alle 100 numeroita, eli edistusta on ollut enemmän kun olen Virossa.

Emma sai täna 1 aastaseks ja sai oma esimese kingituse Tõnult,Gädvilt, Ireenilt ja Robertilt sellise ammuva lehma.

Emma täytti tänään 1v ja sai itselleen lahjan Tõnulta, Gädvilta, Ireenilta ja Robeltilta semmoisen lehmään kuka tekee ääntä.



Ega me õhtul midagi erilist ei teinudki, reis oli nii väsitav et puhkasime rahus...
Illalla huilitiin vaan rauhassa, kun koko energia meni matkustlun....

Ei kommentteja: