torstai 22. heinäkuuta 2010

18.7

Täna oli mingiks ajaks planeeritud pakkimine ja lisa igasugust koristamist jms. Emma oli hea tujuga ja magas ilusti. Päeval käisime poes, ostsime Emmale igasugu sööke jms kaasa, mitte et neid nüüd eestis ei oleks aga piimajahud jms olid muidu ka peaaegu lõppenud. õhtul sain mingil määral pakitud, osad asjad on veel märjad ja need tuleb homme kohvritesse panna, siis kui homme saan kõik asjad kokku teen pilti kui palju asju me kaasa võtame, oh jah Pässä peaks küll lihvti muretsema, et me saaks kõik need asjad üles, eks see lapsega reisimine on nagu on tuleb olla valmis igaks kümneks asjaks.
Ah jaa Mikko koristas autot, käis pesi ja tõmbas tolmuimejaga puhtaks, niiet nüüd oleme autogi reisiks läikima löönud.

Tänään oli joksikin ajaksi mietittu pakkausta ja lisä kaikenlaista siivomistä. Emma oli hyvällä tuulella ja nukku päivällä hyvin. Käytin päivällä vielä kaupassakin ostetin Emmalle mukaan kaikenlaista ruoka jms, ei nyt että Eestistä niitä ei löydyisi mutta kun oli maitojauhe jms jo muutenkinloppunut. Illalla sain jonkunverran pakattu, osat jutut oli veilä märät ja pidä varmaan pakata huomenna, yritän huomenna saata kuva siitä miten paljon tavara meille tule mukaan. Pääskylään pidäsi kyllä hissi hommata, että saataisin ne kaikki jutut helposti ylös, lapsen kanssa matkustaessa pidä olla kaikeen valmis.
Mikko siiivosi auton ja kävioikein pesemässä sen, nyt sit ollaan puhtalla autolla liikellä.

ostsime poest sellise jäätise, Nelli on kõiges süüdi, tema meid neid jäätiseid sööma õpetas. Need ei ole just kõige odavamad jäätised aga meeletult head - vähemalt see jäätis sai küll 10 punkti.

Ostettiin kaupasta tämmöstä jäätelöä, Nelli on syylinen tässä, kun opetti meidät syömään näitä jäätelöitä. Ne ei ole just kaiken halvemmat jäätelöt mutta on hyvät - tämä jäätelö sai ainakin 10 pistettä.

Ei kommentteja: