lauantai 24. heinäkuuta 2010

20.7

Esimene öö Pässas möödas. Me magame minu vanas toas, siis kui mina seal elasin panin sinna ribikardinad, need on sealt mingi pärast ära võetud ja korralikke kardinaid ei ole seal. Kartisn et Emma ei maga üldse öösel kui on nii valge, ilmselt aga oli laps nii väsinud et kustus ja magas ilusti, ärkasime alles kell 8. Hommikul sorteerisime veinipudeli korkkide kasti, mis köögis on siin, sellega oli mitu erinevat mängu, asjad kasti ja sealt välja ja siis kes teab veel kuhu neid pandi, igatahes kogu köök oli veinipudeli korkke.

Ensimäinen yö Pääskylässä ohi. Me nukutaan minun vanhassa huonessa, silloin kuin minä siellä asuin, laitoin ikkunoiden eteen sälekahtimet, mutta ne on sieltä otettu pois jostain syystä ja mitään kunnon verhoja siellä ei ole. Pelkäsin pahoin, että kun huonessa on niin valoisa nukkuko Emma ollenkaan, kun meillä kotona on kuitenkin pimeä makuhuone. Emma oli kuitenkin ilmeisesti niin väsynyt, että nukkui kunnolla koko yön ja heräsi vasta kello 8. Aamulla laiteltin viinipullokorkkeja, laatikosta mikä on keitiössä, se oli niin jännä, että siitä keksitiin oikein monta pelia, kun pidi ottalaatikosta pois ja laita takasin ja sitten pidi yritä niitä tunkea joka paikaan minne niitä mahtui... no koko keittiö oli aiakin niitä täynnä.


Siis kui liikuma saime, viisin oma telefoni remontti, ostustasin et siin on odavam, telefoni remontida, kui soomes.
Hiljem läksime vanemate suvilasse, mis ei ole nüüd kes teab missugune aga selles on potensiaali. Sealt oleks vaja kõige pealt üks suur autotäis prügi minema kanda ja siis kõvasti tööd teha ja pärast seda oleks see vägev koht. Ema ei lubanud koledais pilte teha, tegin siis ühe pildi koledana ja teised pildi on kaunid :D

Sitten kuin päästin kotoa ulos, vein mun matkapuhelimen remontin, kun se on edullisempi täällä kun suomessa.
Myöhemmin mentiin mun vanhempien mökille, mikä ei ole nyt kummonen, mutta siinnä on etenemmis mahdollisuksia. Ensin pidäsi viedä iso autolavallinen roskia pois ja sitten tehä kunnolla töitä, sen jälkeen se olisi mahtava paikka. Äiti ei luvannut tehää rumia kuvia, tein sitten yhden ruman kuvan ja toiset on nätit.Vanemad jäid suvilasse öödseks ja me saime õhtul rahulikult filmi vaadata teises toas, samas kui Emma magas.

Vanhempani jäivät mökille yöksi ja me saatin rauhassa katsoa leffa niiten huonessa, samalla kun Emma nukkui.


Selles poes müüakse ühte parimat kartulisalatit, mida tean
Täsä kaupassa myydään yhtään parasta perunasalatia, mitä tiedään

Ei kommentteja: