lauantai 10. heinäkuuta 2010

5.7

Täna siis tähistasime oma pulmaaastapäeva. Emma läks vanaema juurde hoida kuskil kella 13 paikku ja kogu ülejäänu päev oli meil aega teha mida tahtsime. Oleme pisut hakanud mõtlema selle peale, et kui ostaksime oma korteri ja kõigepealt oli meil aeg broneeritud panka, et pidada pisut läbirääkimisi et mis summasid meil oleks võimalik saada ja mis tingimustel.
pärast seda läksime sööma Amarillo restorani, mina tellisin hamburgeri ja Mikko mingi teco moodi asja. Eelroaks tellisime võlufrikartuleid ja täidetuid jalapenod. Oleme varem ka seal söömas käinud ja toit on olnud hea. Pärast jalutasime natukene ringi ja ei osanud oma vaba ajaga midagi peale hakata, siis otsustasime et käime poes ostame maasikaid koogi jaoks ja käime rendime veel mingi filmi. Rentisime the proposal filmi, mis oli ka suhteliselt vaadatav, selline romantiline komöödia. Kodus Mikko niitis muru ja mina tegin koogi, siis lebotasime ja lugesime raamatuid. Oleme Emmale kunagi ostnud sellise väikse basseini u 1,5m läbimõõduga ja 40cm kõrge, lasime selle vett täis ja õhtul kui saunas käisime siis jahutasime ennast, oli muide külm vesi uhh. Naljakas mida lapsevanemad oma vaba ajaga peale hakkavad kui neil seda antakse :D

Tänään juhlistetin sitten meidän hääpäivä. Emma meni joskus 13 maissa mummolaan ja meillä oli lpout päivästa aika tehdä mitä halutiin. Ollaan pikkaisem mietitu että ostetaisi oma asunto ja oltiin sovittu aika pankin, käytin kyselemassa että paljonko ne meille antaisivat ja milla ehdoilla. Sen jälkeen mentiin syömään Amarillo ravintolaan. Mina tilasin hamburilaisen ja Mikko jotain taco tapaista,a lkupaloiksi otetin taika ranskikset ja täytetyt jalapenot, oli kyllä hyvää ruoka. Ollan aikaisemmonkin käyty syömassa siellä ja ei ole joutunut pettymään. Myöhemmin käveltiin pikkaisen ja kun ei pystyty päätämään mitä tehtaisin vapalla ajalla, päätetin mennä kaupaan osta mansikoita kakkua varteen ja vuokrata elokuva. Vuokratin The proposal elokuva ja oli sekin leffa ihan hyvää, semmoinen romantinen komeedia. Kotona Mikko leikasi nurmikon ja mnä tein kakun, sitten vaan oltiin ja luetin kirjoja. Ollaan Emmalle joskus ostettu semmoinen pieni allas n 1,5m halkasijalta ja 40 cm korkea, laitetin sinne vettä ja käytiin vilvotelemassa kun käytiin saunassa ja vesi oli sitten kylmää. Aika hauska mitä vanhemmat tekee vapalla ajalla, kun sitä kerran on.

Ei kommentteja: