torstai 29. heinäkuuta 2010

26.7

Täna oli tordisöömise päev, kogu pere tuli kokku pässa ja jutustasime ja sõime. Valisin tordiks Pagaripoiste kohupiima-küpsisetordi, see on minumeelest lihtsalt nii hea.

Tänään oli kakunsyöntipäivä, koko mun perhe tuli kotiin ja jutusteltiin ja syötin. Viimeksi on ihan koko perhe ollut kasassa varmaan vuosi sitten. Kakukis valitsin Pagaripoisten raahka-keksi kakun, se vaan on niin hyvä.Õhtul planeerisime minna kõndima ja nii kui olime 100m kõndinud hakkas sadama, olime natukene vana kino juures vihmavarjus siis kui sadu vaiksemaks jäi jõudsime poe juurde ja hakkas uuesti sadama, tegime väikse tiiru poes ja tulime tagasi. Nii see siis on, Tarmo vaatas internetist, et mingi ilmaennustus on täiesti metsas, kui lubas 18-19 vahele vihma pääskülla aga ei olnud mingeid pilvi näha, ja me läksime jalutama kuskil 19.10 :D

Illalla kun vierat lähti mietitin mennä kävelemän ja kun oltiin n 100m kävelty, rupesi kaatamalla sataman. Oltiin vanhan leffateaterin luona satesuojassa, kun sate hellitti mentiin etenpäin ja ehitin kaupan luo kun rupesi taas sataman, käytin pika kierros kaupassa ja tultin takasin kotiin. Tarmo katsoi aikaisemmin illalla että jonkulainen sääennustus sivu on ihan väärässä, kun sano että 18-19 välillä pidäsi sataa, mutta ei näytä siltä että sataisi, me mentiin ulos n 19.10.

Emma sai reisi ajal kingitusi:
Emman matkan aikana saamat lahjat:


Ei kommentteja: