tiistai 6. heinäkuuta 2010

2.7

täna käisime Emmaga kaubanduskeskuses "iso omena" viisime tagsi laenutatud raamatud ja käisime natukene shoppamas. Käsinin vaatamas mis mu pomol oli rääkida, meil on nimelt tööjuures remont just käimas ja tahtsin teada kas on mingeid uudiseid. Oli lubatud et saame sügisel tööd alustada normaalselt, usun seda loomulikult alles siis kui näen aga noh lubaduski on hea. Siis meile peaks tulema tööle uusi inimesi, sest töökaaslane on aasta lapsega kodus ja teine töökaaslane läks minema töölt, sinna igatahes on ilmselt leitud uued inimesed aga kuna ei olnud veel kinnitatud siis ei saanud veel teada kes sinna valitud on.
Tagasi jalutasime Olari kaudu kus on minu lemmik pizza koht, sela tehakse imehead kanasalatit ja üldjuhul ostan alati seda kui seal söömas käime. nüüd aga oli nii et ei olnud kana salatit, soomes oli mingi aeg tagasi suured tööseisakud ja kana toodang ei ole ilmselt tulnud tagasi sellele tasemele, et nad oleksid saanud just seda kana mida nad on varem kasutanud. no höh ütlen ma, loodetavasti varsti on asi korras.
Seal samas kõrval on selline baltikumi toitude pood, käisin ostsin sealt õhtuks kooki ja süldi nammm. Polegi kesteab mis ajast sülti söönud. Kook oli Mikkole, kuna suvepuhkus algas.
Ah jaa ja Emma õppis täna puzzle palli omale kohale panema juhii :D (vanemate väiksed rõõmud)

tänään käytiin Emman kanssa isossa omenassa, palautetin lainatut kirjat kirjastoon ja shopailtiin muuten vaan. Käytiin katsomassa myös mitä esimiehelleni kuulu ja jos olisi jotain uutisia. Meillä on työpaikalla remonti käynissa ja kauheasti halusin tiedä onko se valmis syksyllä kun työt pidäsi aloita. Kuulemma on luvattu että saadan syksyllä aloita toiminto niin kuin pidä...no uskon sen kuitenkin vasta sitten kun näen, mutta lupauskin on joo hyvää. Sitten meille pidäsi tulla uusia ihmisia töihin kun kaksi paikka on auki, yksi työkaveri on hoitovapalla vuoden ja toinen irtisanoudui, niihin paikoihin kuulemma on valitu uudet ihmiset, mutta kun ei ole vielä esimiehen vahvistamat sitten ei voinut vielä sanoa ketkä on valittu.
Takasin päin käveltiin Olarin kautta ja menin mun lempi pizza paikaan (Espital), siellä vaan on niin älytoman hyvää kanasalatti, iso oli minun pettymys kun selvisi että nillä ei ollut kanasalatia, koska jollain tavalla elintarvike lakon jälkeen ei ole saatavilla semmoista kanaa mistä ne salatia teki, toivotavasti ne saa sen pian. Siella vieressa on heti Baltian ruokatarvike kauppa, kävin sieltä hakemassa ilaksi kakun ja lihahyytelöa. ihana en muista milloin viimeksi olen syönyt lihahyytelöa. Kakku oli Mikolla, kun kesälomat alkoi.
Jaa Emma oppin tänään puzzle palloa laitaman omalle paikalle :) (venhempien pienet ilot)
Ei kommentteja: