sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

6.7

Hommikul saime magada nii kaua kui tahtsime... olin igaks juhuks siiski pannud kella äratama, sest muidu oleksime arvatavasti maganud lõunani. Äratus oli siis kell 10. Siis käisin kiiresti Emmal järgi, sest ämm oli millegi pärast täidsa väsinud :D no igatahes hommikusöök tuli alles siis kui tagasi jõudsin.
Päeval oli meil veel teises pangas kokku lepitud aeg, et vaadata kas neil oleks mingi parem pakkumine... no suht sarnased need pakkumised olid, kuigi teenindus oli minu meelest meeldivam seal teises pangas :D. No eks paistab kumma me võtame kui juba kunagi ostmiseks läheb. Aega kulus palju, hiljem käisime veel poes ja oligi aeg minna koju. Mikko tegi söögiks sarnaseid tacosid mida ta eile restoranis sõi, ta sai need valmis just 10 minutit enne kui läksin zumbasse taas. See on küll lahe trenn, otseselt ei mingit rasket aga higi voolab meeletult. Kui ei ole proovinud siis tasub küll proovida.
õhtul veel Emmale vann, kui tulin tagasi trennist ja siis oligi vaikus :D
Mikkoga vaatasime veel mingeid sarju aga ei mäleta enam mis sarju. Meil on üldiselt mitu ora tules, õnneks on digibox millega saab lisndistada, muidu ei saaks küll nii palju vaadata.
ostsime migi aeg tagasi endale maasika ampeli ja sealt hakkab juba maasikaid tulema mmmmm

Aamulla saatinkin sit nukkua ihan niin kauan kun halutiin...laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi kellon soimaan, että ei tulisi ihan 12 saaka nukuttu. Herätys oli joskus 10 maissa. Sen jälkeen juoksin hakeman Emman, mummolassa oltiin jostain syystä väsyneita :D, aamupala olikin sitten vasta sen jälkeen kun sain Emman haetu.
Päivällä meillä oli sovittu veil toisenkin pankin aika, halutiin vain tiedä olisiko tarjous toisenlainen, mutta kyllä ne aika samalaisia oli, saa sitten nähdä kummasta pankista se laina joskus otetaan kun aika koitta. Asiakaspalvelu oli kyllä toisessa paikassa pikkaisen parempi. Aika meni paljon, käytiin vielä kaupassa ja sitten olikin aika mennä kotiin. Mikko laitoi ruoka mikä valmistui just 10 minutia ennen mun mun pidi lähteä zumbaan. Se on kyllä hauska jumpa, ei se vakeata ole mutta saa kyllä hikoilemaan ihan kunnolla. Jos joku ei ole kokeillut kannata kyllä kokeilla.
Illalla oli vielä Emman kylvetys ja sen jälkeen olikin hiljaisuus.
Mikon kanssa katsotiin vielä jotain sarjoja, mutta en kyllä muista mitä tuli katsottu. meillä on aika monta sarja katsotavana, onneksi on tallentava digiboxi, ei sitä muuten oikein pystyisi katsomaan.
Ostetiin joku aika sitten mansikka ampelin ja sietä tulee jo mansikoita mmmmm


Ei kommentteja: