perjantai 9. heinäkuuta 2010

4.7

Täna on meie pulmaaastapäev aga kuna me olime külla kutsutud siis ei olnud eriti mahti midagi ette võtta. Pidutseme homme. Tegin külla kaasa pähkleid olen neid korra varem ka proovinud aga maitse jäi minu jaoks natukene tavaliseks, täna panin peaaegu kõike topelt ja oli nagu juba ok. Viisime kingiks brio klouni. Minul on selline mäletamine, et meil oli vanaema juures mingi sarnane kloun kui me väiksed olime, Emma on endale juba sellise klouni saanud.
Pildistasin täna kõvasti rohkem, kui mida siia üles panen aga kuna piltide peal on inimesi, kellest ma ei tea kas nad siin olla tahaksid siis igaks juhuks ei hakka siia pilte panema. Pakutud toit oli külas hea nagu alati.
õhtul kui koju tulime ja Emma magama saime vaatasime veel filmi "Mad money" oli minumeelest igatahes päris hea film.

Tänään oli meidän hääpäivä, mutta kun oltiin pyydetty kylään sit ei oikein ollut aika tehdää mitään erikoista. Päätetin juhlia huomenna. Tein kylään mukaan pähkilöitä olen niitä kerran aikaisemminkin tehnyt, mutta maku jäi silloin aika mietoksi tänään laitoin melkein kaikkea tuplasti ja pähkinat oli paremmat. Viedin kylään lahjaksi brion klouvnin. Minulla on semmoinen muistikuva että meillä on ollut joskus mummolassa semmoinen klouvni. Emmalla on joo oma.
Valokuvasin tänään paljon enemmän kun mitä tänne laitan, mutta kun en ole varmaa haluako ne ihmiset omia kuvia tänne, sitten en rupee laitamaan. Ruoka ainakin oli hyvää kun aina.
Illalla kun tultiin kotiin ja saatin Emma nukkumaan katsotiin vielä leffa "Mad money" oli igatahes minu meelest täiesti vaadatav film.
BRIO klovni

Ei kommentteja: