maanantai 12. heinäkuuta 2010

7.7

koristuspäev, oeh see oli küll raske. Äkki peaks ikka tihemini koristama? Mitte kuidagi ei jaksa. Mingi päev peaks diivani alt õngitsema välja Emma sinna veeretatud pallid, lugesin üks päev ja sain u 12 palli :) õnneks tuli ostetud 100 palli, ei peaks veel kohe otsa saama.
Päevaks meil oli taas küllakutse, siis minul ja Emmal. Käisime mu endiseid töökaaslasi vaatams kelle on Emmast natukene vanemad lapsed. Oli tote taas näha ja kook oli meeletult hea. Vappu on teinud alati häid kooke. Seal veeres paar tundi jutustades ja mängides.
Siis kui tagasi sõitsin jäi Emma magama autos ja läksime natukene autoga ringi sõitma, sest tahtsime vaadata ühte korterit mis oli müügis. See oli väga ilusa koha peal aga oli natukene liiga väike. Õnneks meil ei ole kiiret, siis on võimalus leida midagi sellist mis on täiuslik.
Siis kui juba olime autoga ringi sõitmas otsustasime käia ka Mamma juures, seal tuli taas kohvi joodud ja natukene jutustatud. Emma oli natukene väsinud, sest ei olenud saanud magatud piisavalt ja tulime koju nii et Emma sai magama. Kell oli küll juba 19 aga päris ööseks magama ei tahtnud teda veel panna, sest muidu oleks ta ärganud nii vara hommikul, et mina küll ei oleks jaksanud tõusta. Nii andsimegi tal magada tunnikese, siis äratasime söötsime pudru ja siis sai Emma veel olla üleval nii kaua kui tahtis, magama läks vist alles 22.30.

siivouspäivä, oeh oli kyllä raskasta. Pidäsi ehkä siivoa vähään useammin? no ei oikein jaksaisi. Laskin joku päivä sitten sohvan alla olevia palloja, sain n 12 kpl, ehkä pidäsi nekin hakea sieltä pois jotenkin. Onneksi tuli ostettu 100 kpl, ei pidäsi ihan heti loppua.
Päiväksi meidät oli pyydetty kylään, siis minut ja Emmat. Käytin katsomassa mun entisia työkavereitä, kenellä on pikkaisen vanhemmat lapset kuin Emma. Oli kiva taas nähdä ja syödä aivan ihana kakkua. vappu onkin aina ollut hyvää tekemän kakkuja.
Palumatkalla Emma nukahti autoon ja mentiin pienelle ajelulle, halutin käydä katsomassa yhta asuntoa mikä on myynnissä. Se oli ihanassa paikassa, mutta aika pieni. Onneksi ei ole mitään kiiretta sen asunnon ostamisen kanssa ja voi tehdä päätöksen silloin kun tule täydellinen vastaan.
Sit kun joo oltiin ajelulla käytin myös moikamassa Mamma, siellä tuli taas juodu kahvia ja rupateltua. Emma oli aika väsynyt ja kärtynen koska ei ollut saanut nukutua niin paljon kuin olisi halunut, tultiin kotin n 19 maissa ja laitetiin Emma pienille unille. Ei oikein vielä halutu hänta yöunille leita, koska sitten hän olisi heränyt ihan liian aikaisin. Annetin Emman nukkua n tunnin verran, sitten oli puuro aika ja sai jäädä leikimaan niin kauaksi kun halusi, nukkuman tulikin mentyä sit joskus 22.30.



Ei kommentteja: