sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

13.7

Päeval käisime ostmas Emmale reisivoodi, oleme alati Tallinnas laenanud voodit aga seekord see ei õnnestunud ja otsustasime osta oma voodi, nii on lihtsam. Usun et meil võib seda teinekordki vaja minna. Otsustasin sellise voodi kasuks kus on eraldi avatav auk, et seal saab suurem laps tulla hommikul välja kui on üles ärganud, eitea kui oleline see on aga tundus kasulik.
õhtul oli zumba taas. Oli küll nii kuum, et mõtlesin alguses kas hakkan sinna minema aga siis otsustasin ikka minna ja oli tore. Täna oli naljakas, ma üldjuhul ei naera teisi inimesi kes ei saa üldse aru mis moodi asjad käivad, sest tihti on endalgi alguses raskusi aga seal olid sellised teismilised beibed, kellel oli koguaeg nii raske et ei saanud üldse aru mida tehakse ja kogu see 55 minutit tammusid ühel jalalt teisele ja olid nii mures missugused nad välja näevad :D Tuli kooliaeg meelde.

Päivällä käytiin ostamassa Emmalle matkasänky, ollaan aina Tallinassa lainattu sänkyä, mutta täällä kerta se ei onnistunut ja päätettin osta oma, niin on helpompi. Uskon että sille on veilä jonkulaista käyttöä. Päätin osta semmoisen sänkyn, missä on avatava kulkuaukko, sitten kuin laspi on isompi, voi kiipeilla sieltä ulos eikä tarvitse kiipea reunan yli, en okein teidä miten oleline se on, mutta jotenkin tuntui tärkeänä. Illalla oli taas Zumba. Ulkona on illut niin kuuma, että mietisin oikeasti jaksanko mennä, mutta menin ja oli kiva. En ylensä naura toisia jumpailioita, koska olen itsekin välillä hidas tajuman mitä pidä tehdä. Mutta tänään siellä oli pari semmoista teinia, ketkä oli ihan pihalla ja astuskeli vaan yhdelta jalalta toiselle, oli niin paljon tärkeämpi miltä ne näytti koko se 55 minutia. Tuli oikein lukio mielen.


proovisin telefoniga meist pilti teha
kokeillin kännykällä otta meistä kuvan


meie kraadilaas, ülemine näitab sees 33,4 ja laumine väljas 35,3
Meidän lämpömittari, sisällä 33,4 ja ulkona 35,3

Ei kommentteja: