perjantai 31. elokuuta 2012

lõpuks puhkus?

Mikkol peaks hakkama täna puhkus, ei tea kas julgen veel olla rõõmus selle üle, lihtsalt selle töömaaga on olnud nii palju jama ja terve suvi oli puhkused keelatud kardan kogu aeg et keegi helistab ja ütleb et nüüd tagasi tööle :D Samas teiselt poolt ei tea mida selle 3 nädalaga pihta hakkaks. Täna sain just kurbi uudiseid ja ilmselt teeme ühe Tallinna reisi aga samas tahaks lõpuks ometi ka lõunamaale minna, pole saanud korralikule reisile u 3,5 aastat.

Renee on täna taas mu kannatust proovile pannud ja maganud mingites eriti pisikestes juppides, õnneks Emma vähemalt magab ilusti  päeval.

Mikon loma pidäsi alkaa tänään, en oikein tiedä uskallanko vielä olla iloinen siitä, koska tämän työmaan aikana kaikki on ollut niin hankala ja lomat on ollut perutettu ja pelkään että joku soitta ja sanoo takasin töihin heti :D En nyt oikein tiedä mitä kaikkea sen 3 viikon aikana tekisin, kuulin tänään surullisia uutisia ja ilmeisesti mennään Tallinnan kautta, mutta halusin myös mennä etelän, siitä on varman 3,5 vuotta aika kun olen saanut viimeksi lomalle.

Renee on taas tänään koetellut mun kärsivälisyyttä ja nukkunut pienissä pätkissä, ainakin Emma nukku onneksi hyvin.

1 kommentti:

Maahiska kirjoitti...

Tere Triinu, leidsin sinu blogi ja nii rõõmsaks tulin; siis kui kirjutad eesti ja soome keeles :)Ma õpin ise eesti keel ja kirjutan ka minu blogis natuke iga päev. Sinu lapsed on nii ilusad, soovin teile päike ja rõõmsat sügist!