torstai 30. elokuuta 2012

vauvakino ja muskari

Käisime Reneega beebikinos ja noh, ütleme nii et oleks ka võinud lihtsamalt minna, 1,5 tundi jonnimist ja siis magati u 30 minutit ja siis jonn endasi. Tegelikult oli kogu tänane päev kuidagi paha alati kui vankrisse maha panin läks röökimiseks ja kui sülle võtsin siis automaatselt lõppes see. Loodetavasti selliseid päevi ei tule palju. Film mida vaatams käisime oli to rome with love, ei teagi mida selle kohta öelda, oli selline film kus ei saanud aru et otseselt mingit pointi oli, samas jäi vist mingi 20-30minutit lõpust vaatamata aga siiski woody allan film, mis mulle eriti meeldinud ei ole. Minumeelest need beebikinod on olnud lahedad, vähemalt siis kui Emmaga neindes käisin alati saab mingit nänni ja kui film on hea siis saab midagi head ka vaadata, sest olgem ausad, millal ma uuesti kinno jõuan ei tea keegi. Täna oli mul isegi õnne, kuna võitsin loosis seal koti täie Avon tooteid, mis on uued beebidele mõeldud, peabki hakkama proovima äkki on head.

Emmal oli täna muusikarühm, ei tea kas sellel on mingi parem nimi, no igatahes selline koht kus lapsed laulavad jms, hakkame Emmast varakult muusikut tegema. õnneks oli Leena kaasas, sest muidu ma olekdsin tulnud hulluks, kui Renee karjus pooled ajast ja Emma oli ka natukene väsinud ja mida iganes. Paistab vähemalt et Emmale meedis seal ja nüüd oleks plaan käia iga neljapäev seal, loodetavasti ma ei pea üksi väga tihti sinna minema, sest see bussiga minek oli kuidagi karm, eriti see lõpp sealt jalutamine ja imepisikesed liftid jms

Käytiin Reneen kanssa vauvakinossa ja no, sanotaan vaan, että olisi voinut myös mennä helpommin 1,5 tuntia kiukuteltiin ja sinne nukutiin n 30 minutia ja jatketiin kiukutelua. Oikestaan koko tämä päivä on ollut tämmösta kiukutelua aina kun laitoin hänet vaunuihin alkoi hirvea huuto ja heti kun otin sylin se loppui. Toivotavasti tämmöisia päiviä ei tule kauhean usein. Leffa mitä katotiin oli to rome with love, en oikein ymmärtänyt että siellä olisi ollut mitään pointia, tosin minulta jäi n 20-30 minuttia lefan lopusta katsomata, mutta en tähän saakka ole muutenkaan erityisemmin tykännyt Woody Allan elokuvistaan. Vauvakinot on mun mielestaan ollut aika kivat, ainakin silloin kuin Emman kanssa käytiin joskus aina jaetaan jotain tavara ja leffa jos on hyvää, koska eihän sitä tiedä kukaan milloin seuravan kerran oikean leffan pääsen. Tänään muoa oikein potkasi onni, kun sain Avonin tuotekassin, missä on niiten uutuksia vauvatuoteitaan, pidäsi rupea kokeilemaan jos onkin hyvät.

Emma kävi tänään muskarissa, ruvetaan pienesta pidäen harrasta musikkia. Onneksi Leena oli mukana, koska muuten olisin tullut hulluksi koska Renee huusi puolet ajastaan ja Emma oli myös pikkaisen väsynyt. Näyttä silta että Emma ainakin tykkäsi ja nyt pidäsi sielä käydä joka torstai, toivotavasti ei tarvitse mennä yksin , koska se bussimatka on aika vaikea, tai enemminkin se matka bussista eteenpäin ja ne piene hissit yms.

Muide eestis ja soomes on müügil samad küpsised eri pakendis ja loomulikult on need eestis palju odavamad

Virossa ja suomessa on myynissa samat keksit eri pakkauksissa ja luonollisesti ne on myös virossa halvemmat

Ei kommentteja: