tiistai 9. lokakuuta 2012

9.10

õues on nii masendav taas... sompus ja sajab, vaatasin just et esimene suht ok ilm on lubatud reedele. õnneks oli nädalavahetusel ilusad ilmad ja me olime nii tublid et saime ennast kodust välja mõlemal päeval ja jalutasime terve perega. Ma ei tea kuidas teiste inimestega on aga meil on tihti nii et me ei saa ennast terve päev õue, sest lihtsalt ei jaksa ja siis tulevad lastel päevauned jms. Emma on nüüd väga harva maganud päeval, mis mingil määral teeb elu lihtsamaks, sest siis ei ole vaja mõelda, et nüüd ei tasu minna enam kuskile, sest laps peab varsti magama minema jms, Reneega on lihtne tema magab ilusti vankris ka.

Pühapäeval pääsin üksi toidupoodi!!! Pidin hulluks minema, sest sain rahus mõelda mida kõike on vaja osta ja natukene ette ka planeerida mida teha söögiks. ûldjuhul ma ei lähe ilma nimekirjata poodi, sest muidu on nii et ühel lapsel tuleb niikuinii mingi paanika ja unustan kõik mida pidi ostma... raha kulus ka muidugi rohkem kui tavalisesti, sest tuli ostetud kõike ekstra.

 Ulkona on taas niin masentava sää...pilvinen ja sataa, katoin juuri sääennustetta, että seuraava hyvää sää on vasta perjantaina. Onneksi oli viikonloppuna hyvää sää ja päästin molempina päivinä ulos koko perhen voimin kävelemän. Mä en teidä miten toiset ihmiset, mutta meillä menee usein niin että emme pääse koko päivänä ulos, koska välillä ei vaan jaksa, kun tule lasten päiväunet yms. Emma on onneksi nyt rupenut aika harvoin nukkuman päikäreitä, mikä teke elämästä helpomman kun ei tarvitse miettia että kohta pidä oll akotona että lapsi pääse nukkuman. Reneen kanssa on helpo kun hän nukku myös rattaissa.

Sunnuntaina pääsin oikein yksin ruokakaupaan!!! Olin oikein menossa hulluksi kuna pystyin rauhassa ajateleman mitä kaikkea vosin ostaa ja suunnitella seuravia ruokia. Ylensa en menee kaupan ilman lista, koska kaupaasa tuel kuitenkin jommale kummale lapselle jotain ongelma ja sitten en muista mitä kaikkea pidikin ostaa. raha meni kans tiedenkin täällä kerta enemmän, kun tuli ostettu ekstra.

 
eile tegin juustu muffinseis, olid head aga mitte täiuslikud, 
peab veel proovima erinevaid täidiseid lisada sinna.Mis on muide lastel viga või noh täpsemalt meie neiul, kui ei kõlba muffinsid... laps ei tea mis on hea
Eilen kokelin juustomuffinseja, ne oli hyvät mutta ei täydelliset, eli pidäsi kokeilla vielä erilaisi täyteita mitä sinne lsiätä. mikä muuten vaiva lapsia tai noh meidän neitia kun ei kelpa muffinsit... lapsi ei tiedä mikä on hyvää.

  
nädalavahetusel jalutamas
tässä ollaan viikonloppuna kävelylla

Ei kommentteja: