torstai 19. elokuuta 2010

23/ 2010



Taas üks vanematest piltidest tehtud lehekülg. Siin me olme külas nautimas hüppekiiku, meie seda endale ei saanudki hangitud, sest ei olenud eriti head kohta üles panna.

Taas yksi vanhemmista kuvista tehty sivu. Ollaan tässä kylässä hyppykeinussa, itseleen ei saatukaan hankittu semmoista keinua, kun ei ollut minne laitaa.

* * *

Muidu on läinud kiirelt terve nädala. Emma oli esmaspäeval esimest korda prooviks üksi lasteaias ja läks väga hästi. Nüüd on olnud nii et Emma on olnud terve nädala lasteaias. Viin ta hommikul sinna kuskil 7 paikku, kui lähen tööle ja vanaema käib tal järgi kell 14. See nädal ongi väga raske, kui Emma on kõik 5 päeva alsteaias. Järgmisel nädalal saame 3 päevaga hakkama. Tööl on läinud ilusti, oleme planeerinud palju mida kõike teeme seal ja koristnud palju igasugu vanu asju eest ära. Töökaaslased on täidsa toredad aga kole jutukad, ehk siis veel jutukamad kui mina, kui koju jõuan siis on tore olla vaikuses.

Muuten on mennyt koko viikko tosi kiirellisesti. Emma oli maanantaina ensimäistä kerta tarhassa ja meni tosi hyvin. Nyt on niin että Emma on kokoviikon tarhassa. Vien hänet aamulla joskus 7 maissa tarhaan ja isoäidi käy hänet hakemassa 14 maissa. Tämä vikko on olnud aika vaikea, sillä Emma on 5 päivä tarhassa, seuravalla viikolla pärjätään 3-lla päivällä.
Töissä on mennyt hyvin, Ollan suunniteltu kaikenlaista mitä halutaan tehdä ja siivottu vanhoja kamoja pois. Työkaverit on ihan kivat, mutta aika puheliat, eli vielä puheliampia kun minä, illalla kun tuun kotiin on ihan kiva olla hilja.

2 kommenttia:

Moosisai kirjoitti...

Mis Sa Emmaga teed, et ta õhtuti Sul nii vaikne, et rahu ja vaikust nautida saad?!? Paned helikindlasse kappi kinni või kasutad kõrvatroppe?

Triin kirjoitti...

:D nii see auk jah minu plaanis on... tegelikult ehk see kisa mind ei häiri nii palju kui see, mida räägitakse :D