maanantai 9. elokuuta 2010

...

Blogis on natukene vaikne olnud, paneme siis kiiresti midagi üles siia. Laupäeval olid meil külised ja enne seda on loomukilult koristatud ja mida kõike veel. Mikko läks veel hommikul tööle, õnneks tuli siiski juba 12 ajal koju. Toiduks pakkusime hamburgereid ja need kukkusid väga hästi välja. Kaamera oli kogu päeva kotis, niiet pilte sellest päevast ei ole.
Pühapäeval oli taas nii kuum õues, mingi hetk näitas meie kraad 33c, olime Emmaga tükk aega õues ja tema mängis basseinis mina lihtsalt istusin kõrval.
Täna läheme siis lasteaeda vaatama... kui tagasi tulen proovin kirjutada kuidas läks.

Blogissani on ollut pikkaisen hiljaista, laitetaan sitten nopeasti tänne jotain. Lauantaina meillä oli vieraita, eli taas oli siivomista ja kaikenlasita tiedossa. Mikko kävi vielä aamulla töissä, mutta onneksi oli joo 12 maissa takasin. Tarjolla oli täällä kerta hampurilaiset, mitä onnistui tosi hyvin. Kamera oli koko päivän laukussa, eli kuvia siitä päivästä ei ole.
Sunnuntaina oli taas kauhean kuuma, jossain vaihessa mittari näytti 33c, oltiin Emman kanssa pitkaan pihalla, hän leikki altaassa ja minä vaan istuin vieressa.
Tänään mennän kokeilemaan ja katsomaan tarhaa...kun tulen takasin kirjoitan miten meni.
Ja need inimesed kes imestavad, et meie laps naeratab alati pildi peal, siis ta on selline, et kohe kui paneb tähele et kaamera on siis naeratab, muidu võib jonnida tükk aega.

Ja ne ketkä ihmettelevat että miksi meidän lapsi hymyile koko ajan, siis hän vaan on semmoinen, että heti kun huoma että valokuvataan hymyille.

2 kommenttia:

J-P kirjoitti...

>>...kun tulen takasin kirjoitan miten meni.<<

Joko olet tullut takaisin? Odottelen tarkkaa raporttia. :)

Triin kirjoitti...

ehkä :D