maanantai 2. elokuuta 2010

2.8

August on juba kätte jõudnud, nüüd peaks siis veel kaks nädalat puhkama. Mikko läks täna tööle, raske on see üksi kodus olemime, kui keetsin kogemata kohvi hommikul kahele :))
Emma õppis eile diivanile ronima, mis tähendab seda, et peame ilmselt diivani ümber paigutama, sest talle meeldib ka seljanojal ronida ja see tähendab et trepp on kohe seal all. Üldse on ronimine tore, kui olime Pärnus hotellis siis Emma õppis ronima rõdule ja tagasi, nüüd kodus tahab ka koguaeg minna õue aga meil on natukene rohkem ronimist ja see istuma minemine ei ole eriti veel kontrolli all, üldjuhul see pepu läheb just üle ääre ja see tähendab et kukutakse ja kõrgelt.
Lisaks meile tuli üks uus hammas, nüüd neid on siis 9.

Elokuu on täällä, nyt pidäsi vielä 2 viikkoa lomailla. Mikko lähti tänään töihin, hirveän vaikea tottua siihen, kun aamulla keitin kahvia kahdelle :)))
Emma oppi eilen sohvalle kiipemisen, mikä tarkoita sitä että pidäsi varmaan sohva laitta uuden paikaan, koska Emma tykkä myös kiiveta selkanoja pitkin ja sen alla on heti rappuset. Muutenkin kiipeminen on kiva, kun oltiin Pärnussa Emma oppi kiipemaan parvekelle ja takasin. Kotonakin halua nyt mennä koko ajan pihalle, mutta meillä se on paljon korkeampi ja se pepun alas laitaminen ei oikein ole vielä ihan hallinassa, kun se ylensä laitetaan reunalle ja siitä seuraa kaatuminen ja korkealta.
Meille on tullut uusi hammas niitä on nyt sitten 9.







Tiiu, Berit ja Brita olid täna Linnamäel
Tiiu, Berit ja Brita olid tänään Linnanmäellä

Ei kommentteja: