keskiviikko 6. tammikuuta 2010

5/ 2010


Noniin tämän päivän teksti tulekin vähään myöhemmin. Tässä sivussa on yksi mun iso unelma ja intohimo matkustaminen. Nyt kun Emma syntyi ei ole pahemin matkustettu, eikä se ole vaan siitä kiinni, kun yksi on äitiyslomalla ja toinen lomaydetty, sitten ei pahemmin ole raha matkustamista varteen, mutta kyllä mä vielä menen jonnekin ja toivotavasti joo tänävuona.

Tänään käytiin Ateneumissa katsomassa Picasson näytelyä, kyllä se kannati mennä, vaikka en mikään taideihminen ookaan. Näyttely sai 28.1 saakka pidenysta eli jos joku mieti menisiko, sitten kyllä kannata käydä katsomassa.

Tänase päeva tekst tulebki natukene hilisemal kellaajal. Siin pildil on üks minu suur unistus - reisimine. Nüüd kui Emma sündis siis ei ole eriti reisitud, see ei ole küll sellest üldse kinni et meil on laps. Asi on rohkem selles, et kui üks on dekreedis ja teine sundpuhkusel, siis ei ole eriti raha reisida aga küll ma veel reisin ja loodetavasti sellel aastal. ( ja Tiiu enne kui sa küsid, küll sa pääsed kaasa kui läheme kuhugi)

Täna käisime siis Ateneumis Picasso näitust vaatamas ja küll minumeelest oli täidsa seda väärt, isegi kui ma ise mingi eriline kunstiarmastaja pole. Näitus on avatud veel 28.1, et kui siiapoole asj aon siis tasub vaatama minna küll.

1 kommentti:

Tiiu kirjoitti...

Ootan igastahes, et millal ja kuhu ;-))