perjantai 8. tammikuuta 2010

7/ 2010

ja Järgmine pilt, kohe jaanuari alguses olen saanud päris palju tehtud. usun et mu vaikne plaan sellel aastal saada 52 lehekülge valmis on natukene paremas seisus kui eelmine aasta. Eelmine aasta pääsin vist kuskile 28-29 leheküljeni. no igatahes ma tegin alguses selle lehe täiesti valgele paberile ja see jäi kuidagi mind vaevama,et midagi on puudu. Hiljem ma proovisin lisada sellele lehele sinised servad ( ei olnud muid ühevärvilisi paberieid sobivas suuruses) ja minumeelest see kuidagi parandab seda lehekülge ja toob sinna selgust ja konkreetsust ( väga ametlik seletus :D )
Pildid ise on pärit 2004 sügisest, kui võtsime esimese kassi ja käisime koos külas monipoli mängimas, nagu näha kass võttis asja väga tõsiselt ja istus keset mängulauda.

Ja seurava sivu heti tässä tammikuun alkuun on tullut tehty aika monta sivua. uskon että mun pieni suunnitelma tämän vuoden aikana saada valmis ainakin 52 sivua on vähään paremassa tilanessa kun viime vuona. Viimevuona tuli sivuja n 28-29. Tämän sivun kanssa oli niin että alussa tein sen vaan valkoiselle taustalle, mutta jäi jotenkin tunne, että jotain puutu. Myöhemmin kokelin lisää sivulle siniset reunat ( ei ollut muita sopivassa koossa olevia yksvärisia papereita kotona!!) ja mun mielesta se reuna lisää jotenkin selkeyttä sivulle. Kuvat itse on vuodelta 2004, kun oltiin just otettu itselle ensimäinen kissa ja oltiin kylässä pelamassa monopolia, niin kuin kuvasta näkyy kissalla on aika monopolinen asenne.



Ei kommentteja: