keskiviikko 20. tammikuuta 2010

nagu kass ümber kuuma pudru

ostsime Emmale eelmine nädal sellise vaiba või mis see siis ka on, igatahes see pannakse kokku nagu puzle ja on sobivalt pehme. Nagu pildi pealt näha me oskame juba roomamise likumist aga ei rooma veel, hetkel pöörleme paigal nagu kass ümber kuuma pudru.

Ostetiin Emmalle viimeviikolla tämmöinen matto, se kootan kun palapeli ja on kivasti pehme. Niinkuin kuvastikin voi nähdä me joo osataan joo röömimis liikeet, mutta ei oikein röömita vielä. Täällä hetkellä pyöritään paikalla kuin kissa kuuman puuron ympäri tjms, mitä suomeksi sanotaan.



kõvasti on vaja rääkida, on see väljend eesti keeles lalisemine vist igatahes tata, papa ja lala kuuleb kogu aeg ja vahepeale tuleb mõni kriiskamine ka. Olen siia vist unustanud panna meie viimased mõõdud, mis on 8.1 arsti juures saadus. Pikkus 68,5 (+ 0,5cm) ja kaal 8170 (+590g).
Järgmine arsti aeg ongi alles märtsis siis kui oleme 8 kuused.

Kovasti on tytölla asia, kun pidä jokelta ja jatkuvasti kuule tata, papa ja lala ja välilla jokuinen huutokin. Tänne on jäänyt varmaan päivitamatta viimeiset mitat mitkä neuvolasta saatin 8.1. Pitus 68,5 (+0,5cm) ja paino 8170 (+590g) seuraava neuvola onkin vasta maaliskuussa kun täytetään 8kk.

Ei kommentteja: