tiistai 19. tammikuuta 2010

8/ 2010

tämmöinen sivu on ollut valmina joo muutaman päivän, mutta en oikein ole saanut aikaiseksi sitä tänne päivitetty. Tässä on yhdet ensimäiset kuvat meidän pienesta neidista, kun syntymän jälkeinen pesu on tallenettu kuville. Kuvat ei ole mitenkään kauhean hyvät, mutta niistä saa kuitenkin selvä mistä on kyse ja halusin ehdotomasti ne tallenta Emman albumin.

Selline lehekülg on olnud valmis juba mõnda aega aga ei ole saanud lihtsalt aega panna seda siia üles. Siin on ühed esimesed pildid mis Emmast on tehtud, sündimise järgne pesu. Pildid ei ole eriti head aga tahtsin need siiski panna Emma albumisse.Siis järgmine projekt millega olen alustanud on siin:
seurava projekti millä olen aloitanut on tässä:
Olen palju mõelnud selle peale, miks ma skräppan ( tean et see ei ole eestikeelne sõna aga see on nii sobiv) ja kelle jaoks. Eriti aasta vahetuse paikku oli kuidagi väga kadunud kogu inspiratsioon ja ind teha midagi. Aasta alguses tuli taas liigne ind niiet tegin mitu lehekülge järjest ja nüüd on taas selline faas kus ideid on rohkem kui vaja aga ei oska kuidagi neid paberile panna.

Olen aika paljon mietinut aihesta miksi skräppän ja kenelle. Erityisemin vuoden vaihteen paikella oli hukassa koko inspis ja into. Tammikuun alussa taas oli intoa liikakin, kun sain valmis niin monta sivua ja nyt on ideoita vaika miten, mutta en oikein osaa laitta niitä paperille.

1 kommentti:

Eleonora kirjoitti...

Aivan ihana sivu! tykkään kovasti noista kukista ja "köynnöksestä":)