tiistai 5. tammikuuta 2010

4/ 2010


Eheee see pilt on tehtud kunagi 3 aastat tagasi kui Mikko sõitis esimest korda eesti elektrirongiga, loomulikult oli vaja sellest pilt teha :)

Muidu on päevad läinud tavaliselt, olen siiani iga päev saanud midagi pildistatud ikka nagu lubatud. Pildid küll ei ole olnud Emmast, niiet sellepärast pole ma siia ka pannud uusi pilte. Üritan mingi päev Emmast ka siia pilte saada. Eile käisime kinos ja söömas ja Emma oli vanaema juures. Oli küll tore teha midagi muud kui olla kodus lapsega. Homme on juba järgmine programm lähen kunstimuuseumi picasso näitust vaatama

Tämä valokuva on otettu joskus 3 vuotta sitten, kun Mikko oli ensimäistä kerta viron sähköjunassa, tiedenkin pidi otta todistusainestoa siitä.

Muuten on päivät mennyt ihan tavallisesti, olen joka päivä valokuvanut jotain ihan niinkuin lupasin. Emmasta kuitenkin en ole ottanut kuvia, sen takia tännekään ei ole tullut uusia kuvia. Yritän joku päivä otta Emmasta kans kuvia. Eilen käytiin leffassa ja syömassa, kun Emma oli mummolassa ja huomenna on tarkoitus mennä taidenäytelyn picasson töitä katsomaan.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Oletkos tulossa lauantaina?