perjantai 29. tammikuuta 2010

10/ 2010

Taas Perjantai aika on taas mennyt ja mennyt. Ulkona on ihan ok sää vaikka onkin lunta ja tuulta jms. Mä en sit taju niitä ihmisia ketkä linnoutui sisään kun on niin kauhea keli ja muka ei saisi tehää yhtään mitään ja autolla jonnekin mennä on big no no. Ja ei sit pidä vielä toisille pakota oma mielipidetta - se on vielä äsytavinta. Niinkuin voi ymmärtä sitten mua kiukuta mutta en rupee enemmän sanoman aiheesta :D ja meinan kohta mennä lapsen kanssa nukutuslenkille ja illalla ou nou autolla uimaan.
Mutta nyt siitä skräppäys sivusta siis. Kuvat on taas meidän Lontoo matkalta 2008 tai 2007, se pidä oikein kamerasta tarkista, mutta en nyt tähään hätään jaksa, kun kuvat on toisella koneella. Istutaan just London eye alapuolella ja juodan teeta, sama aika kun loput meidän matkaseurasta on London eye kyydissa.

Taas on reede ja aeg on jooksnud kes teab kuhu. Väljas on täidsa normaalne ilm, isegi kui tuiskab ja on lund. Ma ei saa aru nendest inimestest kes ei soostu uksest välja minema ainult selle pärast et oi seal on nii paha ilm ja kogu elu jääb seisma. Ja jumal küll autoga ei tohi üldse kuhugi minna. Kõige pahem selles juures on see kui surutakse teistele peale oma arvamust. Olen vihane aga ei viitsi hakata siin nimesid nimetama kellele küll nad aru saavad ja paras neile :D. Mina igatahes lähen kohe vartsi Emmaga jalutama ja siis õhtul ujuma ja autoga.
Aga nüüd asjast need pildid on taas meie Londoni reisilt ja 2008 või 2007 ei oska öelda, peab vaatama kaamerast hiljem. Istume just London Eye all samal ajal kui teised meie matkaseltskonnast on London eye vaaterattal

3 kommenttia:

Tiiu kirjoitti...

Pole halba ilma, vaid on valesti valitud riided...Nii, et naudime talve kuniks seda on!!!

Triin kirjoitti...

sul on täiesti õigus kallis õeraas

Minna Enqvist kirjoitti...

hei, oletko säkin travianisti :)
pelissä olen minnis, jos haluat, laita viestiä :)