torstai 7. helmikuuta 2013

päev teiste seas

Taas on olnud nii pikk paus, ma ei teagi jutustada oleks küll aga kuidagi ei saa ennast avama blogi ja kirjutama... mingil määral äkki segab ka see et alati on vaja tõlkida, sest keegi ikka hakkab kohe küsima mis värk on ma ei saa aru( ja ma ei mõtle einult sind Tiiu).

Käisin eile Reneega arsti juures, sest tal oli juba 3 nädalat nohu ja ei läinud kuidagi paremaks, tuli välja et meie pojal on kõrvapõletik. Ohjah taas see algab. Kuidagi huvitav et Emmaga ma teadsin kohe et nüüd on kõrvapõletik aga seekord lapsest väga seda välja lugeda ei olnud, natukene jonnisem aga kes teab nendest alati on hambaid vms tulemas. Igatehes oli hea et läksin sinna.

Renee on juba 8 kuune. mõõte ei ole veel, sest haige lapsega ei saanud minna mõõtma aga järgmine nädal peaks ka mõõdud saama. Nii palju kui olen aru saanud et ole kaalus väga palju kahe kuuga juurde tulnud, sest nohuga ei ole olnud söögiisu ja roomamine on nii in.

... ja Renee ärkas

1 kommentti:

Tiiu kirjoitti...

See on hea, et ma ainuke viriseja pole.Peaasi, et sa üldse kirjutad, vahet pole mis keeles, sest on olemas ju google tõlge ;-))