maanantai 18. helmikuuta 2013

esmaspäev


Ei julge väga kõva häälega hõisatagi et oleme terved. Vähemalt hetkel. Emma veel köhib natukene aga ei ole midagi erilist. Renee taas on jonnine aga arvan et äkki on hambad tulemas, või siis loodan et antibjotikumid ikka toimisid.
Täna käisime õues, pärast seda kui oleme nädal aega toas olnud oli lausa nauding olla värskes õhus. Selline tunne on et energiat on ka palju rohkem, ma lausa ootan et ma pääsen kolmapäeval shoppama, sest arvutitool ja diivan on tagumiku külge kasvanud :D

En uskalla kovalla äänella vielä huuta, mutta näytäisi silta että ollaan terveita. Ainakin täällä hetkellä. Emma yskitä vielä mutta ei mitään erikoista. Renee on aika itkuinen tai eneminikin lyhyt pintainen, mutta uskoisin että hampaat on tulossa, tai ainakin toivon että antibjooti toimi.
Tänään käytiin ulkona, siitä on joo yli viikko kun olaan viimeksi oltu ulkona ja se oli nautinnolista. On oikein semmoinen tunne että energia on paljon enemmän ja oikein odotan että pääsen keskiviikkona shopaileman, kun tietokone tuoli ja sohva rupesi joo kasvaman pyllyyn kiinni :)

Ei kommentteja: