tiistai 12. helmikuuta 2013

haigetuba

Seekord tuli öösel isegi magatud. Emma ei köhinud nii palju kui eelmine öö aga haige on ta ikkagi. Ilmselt ei lähe ta ka see nädal lasteaeda, helistasin ja ütlesin juba tänase ja hommse kohta et ei tule neljapäev on veel lahtine, neil oleks seal kelgutamis päev ja puha siis aga vaatame, kui täna on juba parem siis võiks isegi mõleda, muidu on tobe alles terveks saanud laps järgmine päev kohe kelgumäele saata :D.

Reneega on täna mõõtude hankimine, vaatama palju on kasvu tulnud 2 kuuga, loodetavasti ei ole süsti täna.

Renee 8 kuu mõõdud on 74cm ja 9600g, 2 kuuga on suhteliselt väha tulnud juurde. Otseselt ei imestanud, sest Renee on kaua olnud haige ja roomab nagu hull, usun et enamus energiat läheb nendesse, sest magame korralikult.Küsiti et kuidas magab ja vastasin et normaalselt, siis hakkasin mõtlema, et arvatavasti magame me täiuslikult laps on u 7kuust alates maganud 12 tundi jutti, Emmaga võisin sellisest unest und näha.

Me oleme Mikkoga mõelnud et mingil hetkel oleks tore hankida Tallinast oma korter, kes teab kas me nii kaugele ka jõuame aga alti kui Tallinast tuleme siis tuleb vaadatud et  mida seal pakkuda oleks. Varem ei olnud nagu probleemi olla kuskil teiste juures aga lastega on keerulisem, seekord ei saanud Reneed päästa põrandale peaagu üldse, sest põrandad olid külmad ja kuum ahi kõrval jms.
Kuidas Eestis hetkel laenupoliitika huvitav on?



Täällä kerta tuli yölla nukutukin. Emma ei yskinyt ihan niin paljon kuin edelisna yöna, mutta kipena on hän kuitenkin. Tarhaan joo ilmoitin että tänään-huomenna hän ei tule tarhaan, mutta torstai on vielä auki, katsotaan miten tässä menee. Niillä olisi torstaina talvirieha ja pulkamäki yms olisi varman hauska, mutta en oikein halua juuri terveytynyta lasta semmoisen.

Reneella on tänään neuvolapäivä, katsotaan paljon on tullut lisä kahdessa kuussa.

8kk ikaisena on Renee 74cm pitkä ja paina 9600, eli aika vähään kahdessa kuussa. En hirveasti ihmetele, koska hän on ollut pitkään kipena ja röömi aika paljon, mihin menee energia, nukutaan onneksi hyvin. Neuvolassa kysytin että miten nukku ja sanoin ihan ok, sitten rupesin ajateleman että oikeampi vastaus olisi varman täydellisesti koska aika harva nukku joo n 7 kuusta lähtien 12 tuntia putkeen.

Mikon kanssa olaan mietitu että jossain kohti olisi hyvää hankia kämpä Tallinasta, en oikein tiedä keretäänkö joskus siihen mutta nyt kuin käydän lasten kanssa olisi paljon helpompa kuin ei tarvisi olla toisten nurkissa. Nytkin ei pystyty hirveasti laitaman Reneeta latialle kuin oli kylmä ja kuuma uuni vieressa. Mitenkohän on Virossa on lainameininki täällä hetkella?



Ei kommentteja: