keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

4.7

oeh, paar päeva ongi vahele jäänud kirjutamise osas aga ega siin midagi erilist toimunud ei ole või noh on igasuguseid asju olnud aga ei midagi suurt.

Nüüd võib vist ametlikult öelda, et meie neiu on mähkmest vaba, vähemalt päeval. öösel hetkel kasutame veel mähet. Las ta veel harjub natukene selle potil käimisega siis võib öise mähkem ka ära jätta. Laps on ise nii asjalik kogu potimajanduse juures naljakas.

Eile ja täna olen koristanud, sest meile pidid külalised tulema, siis kui valmis sain, selgus et ei tulegi veel täna :D no vähemalt on kodu korras ja kui nii hoida, siis ei ole vaja mingeid suuremaid asju teha.

Emma läks eile õhtul vanaema juurde ja meil oli natukene vaba aega, mille siis otsustas poiss sisustada karjumisega. Ma ei teagi mis tal viga oli lihtsalt jorises terve õhtu ja ainult süles oli hea, magama sain kuskil 1 paikku öösel alles. Õnneks magas öösel ilusti ja hommikul kui oli jorisemise lõpetanud siis ka magas, hetkelgi magab vankris juba teist tundi.

Täna on meil pulmaaastapäev, pole eriti kingiga tegelenud aga vähemalt tegin koogi külmkappi, niiet õhtul pääseb maiustama. Jah ja poiss sai ka täna kuuseks juba, kuidagi tundus et Emmaga see esimene kuu läks ikka palju lihtsamalt. Võib-olla on asi selles, et siis me olime mõlemad kodus ja ei olnud teist last kellega ka tegelema peaks aga ikkagi kuidagi oli lihtsam. Samas kui on olnud selline päev nagu täna, et Emma on olnud vanaema juures ja olen poisiga kahekesi olnud, siis ei ole hullumidagi, kuigi jah laps on ka maganud ilusti täna, vaatame mis õhtu toob.

oijah, pari päivä on jäänyt välin kirjoitamisen osalta, mitään erikoista ei ole tapahtunut, tai noo on mutta ei mitään isompa.

Nyt voi varman sanoa virallisesti että meidän neitokainen on vaippa vapaa, ainakin päivällä. annetaan hänen vielä tottua siihen potta hommaan, että sitten lopetetaan se yön vaippailu myös. On jotenkin nii hassu miten höpsön asjallinen neiti on pottailun kanssa.

Olen eilen ja tänään siivonut koska tänään aamulla pidi tulla vieraita, sitten kuin olin melkein valmis ilmoitetti että ei tulekaan vieraita :) no ainakin on kotona hyvin siistia, nyt jos ei pahemin sotketaa, ei tarvitse mitään suursiivousta tehdä.

Emma meni eilen mummolaan ja meillä oli pikkaisen vapaata, rajas poikani vaan pääti sisusta sen huutamalla. En oikein tiedä mikä oli vikana, mutta huusi ja kiukuteli koko illal, sain nukkuman vasta joskus 1 maissa. Onneksii yö kuitenkin meni hyvin ja nyt päiväkin on nukuttu.

Tänään on meidään hääpäivä, en oikein oo mitään lahja miettinut, mutta tein kakun sentään jääkaappiin, että päästään illalla herkuteleman. Ai niin ja poika on joo kk ikäinen, jotenkin tuntui että Emman kanssa meni se alku helpommin. Voi olla että silloin ei ollut toista lasta ketä piti viihtyttä ja oltiin myösm olemmat kotona. Toisalta jos on semmoinen päivä kuin tänään, missä Emma oli hoitossa sitten meni ihan hyvin, toisalta tänään päivällä on nukutu myös hyviin, katsotaan mitä ilta tuo.

Eilen toi posti tämmöisen paketin, minkä oli lähetänyt bloginmutsi,  tässä oli kesäkuun paketti ja bonuksena sukat pojalle. Kiitos. Olen muuten itsekin tehnyt toisten lapsille niitä junasukkia, mutta en ole kerkenut tehdä niitä vielä pojalleni :D

itse lähetin pakettejä tilitalitittan´le

4 kommenttia:

Tiiu kirjoitti...

Palju õnne pulmaastapäevaks ja poja 1 kuuseks saamise puhul!

Kati kirjoitti...

Palju õnne ka meie poolt, eriti Emmale tubliduse puhul! Super tüdruk ;)

Triin kirjoitti...

täname õnnitluste eest

Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Mutta lähettäjä en muuten ollut minä :) ! Kukahan se oli?