lauantai 30. kesäkuuta 2012

30.6

Pärast pea 8 tunnist ööund (väikeste pausidega aga siiski) on elu ikka lill.

Eile olin tubli ja tahtsin minna lastega mänguväljakule. Emma oli tubli ja kuulas sõna ilusti, üldse mul on suht sõnakuulelik laps. Proovisin eile oma teaooriat, et panen mähkme kui oleme väljas ja see oligi õige asi, meil ei tulnud mingeid probleeme ja mähe oli kuiv. Ilmselt ta ei ole veel valmis ões olema ilma mähkmeta, mingi kiiks selle asja juures on aga vaatame. õhtul kui Mikko läks temaga mänguväljakule siis ta mähet ei tahtnud panna ja tulid pissid püksi, niiet jatkame harjutusi.

Poisiga oli eile taas raskem, ei soostunud taas eriti magama, vahemalt nii palju magas, et saime bussisõidud ilusti tehtud ja see oligi siis päeval kõik. Emmaga kui ta väike oli me mässisime ta pidevalt teki sisse ( ma ei tea kas selle jaoks on mingit erilist sõna eesti keeles aga noh nii et käed liikuda ei saa) siis ta rahunes lihtsamini kui oli väisnud ja kõht täis, pole poisiga veel seda kasutanud aga eile proovisin ja paistab et aitab, vähemalt ei hakka iga kord röökima kui ma ta oma voodisse panen.

Täna sain midagi tehtud isegi, st kodu heaks millest ei ole osanud isegi unistada. Sain alustatud laohoone koristust (sinna pääseb lausa sisse juba, ennem sai ainult ukse lahti) ja siis õmblesin poisile ilarätid valmis, olen alustanud nendega juba enne kui ta sündinud oli aga innustus sai otsa mingi hetk ja nii see jäi.

Sen jälkeen kun on nukkunud melkein 8 tuntia (pienilla herämisillä mutta kuitenkin) on elämä ihana.

Eilen oli hyvää äiti ja menin lasten kanssa asukaspuistoon. Emma käytäytyi hyvin ja muutenkin minulla on ollut taas aika kuulelias lapsi. Kokeilin eilen mun teoria sen ulkona olemisen ja vahinkojen kanssa, laitoin sille vaipan meidän reissun ajaksi ja hän pystyi pidämän sen kuivana. Ilmeisesti hän ei ole vaan ollut valmis oleman ulkona pikkuhousujen kanssa, joku hämärä juttu, mutta katsotaan miten eteenpäin. Illalla kui Mikko meni hänen kanssa leikkikentälle ja vaippa ei laitettu sitten tapahtui tiedenkin vahinko, jatketaan kokoeiluja.

Poikaseni oli taas vaikeampi eilen, hän ei suostunut nukkuman ja vaati sylin koko ajan, nukkui sentään sen verran että saatin bussimatkat hoidettu ja siihen se sitten loppuikin. Kun Emma oli pieni sitten käytetin kapaloa aika pitkään, silloin hän rauhoitui helpimmin kun oli väsynyt ja maha täynnä, en ole nyt sitä vielä käyttänyt mutta eilen päätin kokeilla ja näyttäisi autavan, ainakin ei rupe heti huutaman kun laitan hänet sänkyyn.

Tänään olen saanut tehty jotain kotinhyväksikin. Sain aloitetty varastohuonen siivouksn kanssa (ennen sinne pääsi vaan avaman oven, nyt pysty joo kävelemän sisänkin) ja ompelin pojalle valmiskis puklurätit, aloitin niiten tekoa joo ennen hänen syntymä, mutta silloin loppui innostus ja siihen se jäi.

sellised neist tulid u 40cm x 100cm
tämmöset niistä tuli n 40cm x 100cm

Ei kommentteja: