tiistai 17. heinäkuuta 2012

1,5

Täna käisime poisiga arsti juures mõõtmas ja kaalumas. Oleme nüüd 1,5 kuu vanuselt 58,7 cm pikk ja kaalume 5640g(kuuga on tulnud lisa 1660). Saime vaktsiini rota viiruse vastu, vaktsiini võimalikud kõrvalnähud on kõhuvalu, palavik või kõhulahtisus ei saa just öelda et ma ootan õhtut väga, sest meil jonnitakse õhtuti niisama ka... Eelmine öö läks nagu läks, kuskil 5 paikku kolisin diivanile, sest poiss ei rahunenud kuidagi. Mingi hetk siis ikka jäime magama ja ärkasin kuskil pärast 8-t

Arst andis nõuande, et peaksin üritama puhata rohkem, no nii tore et keegi nii arvab aga mismoodi see toimima peaks?Eilegi läksin magama kuskil 22 paiku, kui poisski aga ikkagi sain magama alles kes teab millal, sest alguses poiss ei rahunenud kuidagi ja sõi ja siis kui ta juba omas voodis oli, siis mina ei saanud kuidagi und, sest laps sahmerdas ja hommikul ärkasin taas kui oleksin koomas olnud. Hea, et oli päiksepaisteline ilm, ei tea kas oleksin muidu julgenud inimeste sekka minna oma tumedate silmaalustega.

Käisin poisile ametlikult nime ka nüüd lõpuks ära panemas, meie lapse nimi on siis Renee Patrick. Kuna juba Tapiolas olin, siis käisin kiirelt ka kangapoes, sest meie noormees on nii suur sahmerdaja, et saab ennast tekist koguaeg välja nihverdatud ja siis ei maga enam nii sügavalt. Kui jõudsin koju siis panin kohe proovile kanga (tavaline tükk trikoo riiet) ja hetkel magatakse isegi juba vist 2 tundi. Paaril viimasel päeval on magatud peaaegu ainult lühikesi uinakuid.

Käytin tänään neuvolassa mittamassa, nyt 1,5 kk ikäisenä poika on 58,7cm pitkä ja paina 5640g (kk aikana on lisä tullut 1660). Saatin rotaviiruksen rokotus minkä sivuvaikutuksena voi olla mahan kipristely, kuume tai ripuli, en voi sanoa että odotan innostuneena iltaa, koska meillä kiukutellaan muutenkin iltaisin... Viime yö muutetiin sohvalle joskus 5 maissa, koska ei millään meinanut rauhoitua, joskus me ainakin nukahtetiin ja heräsin joskus 8 maissa.

Lääkerin neuvot minulle oli että pisäs yritä levätä enemmään, joo noo miten? Eilenkin menin nukkumaan joskus 22 maissa mutta milloin oikein sain nukkumaan koska poika oli levoton ja pidi syödä yms, sitten kui sin hänet lopulta oman sänkyyn en saanut enää itse untaa ja aamulla olin ihan koomassa. Hyvää että oli aurinkoinen sää, en tiedä olisinko uskallanut muuten mennä ihmisten joukoon semmoisilla tummilla silmanaluksilla.

Pojalla on nyt myös virallisesti nimi Renee Patrick. Kun joo olin Tapiolassa, kävin myös kangaskaupassa, koska poika on semmoinen saivartelija ja pääse aina kapalosta ulos eikä sit nuku niin hyvin. Kotin kun tulin laitetiin heti kokeluun ja nyt olaan nukutu joo aika pitkään, viime päivillä kun on vaan nukutu pienia pätkia.

Ei kommentteja: