keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

27.6

kas on võimalik hommikul olla veel rohkem väsinud kui õhtul, on... Mul on selline tunne et ma ei teinud öösel midagi muud kui söötsin last aga kui vaatasin telefonist(mul on selline programm, kuhu sab kirja panna millal söödad ja millal mähet vahetad ja palju laps magab) siis nagu ei olnudki asi nii hull, samas ei usu et ma isegi kõike sinna öösel märkisin, sest ei ole mingit teadmist öösest. Hommikul kuskil 8 paikku loovutasin kui oli koguaeg kiu kiu kiu ja tegin piimasegu, sest lihtsalt ei jaksanud enam sööta. Usun et piima on aga samas on ta vahest nii rahutu ka peale söömist ja miski ei aita, niiet olen andnud paar korda piimasegu ka ja läheb ilusti alla ka. No igatahes nüüd ta siis magab ja ma tiksun Emmaga siin üleval.

No vähemalt saan Emmale anda tähelepanu ja tegeleda temaga,s est kogu eilse päeva oli poiss mul süles või karjus kuskil, niiet Emma oli päris õnnetu. Eilne potiralli tulemus oli siis 3 õnnetust ja päris mitu õigesse kohta. Ei oska arvata mis asjas on probleem, et ei saa laps sellest aru et pissid tasub potti teha, isegi see kui saab küpsise pärast seda ei toiminud. On kellegil vihjeid? Võib olla, et kui eilne päev oli nii paha, siis ta lihtsalt tahtis selle kaudu tähelepanu?

Onko mahdollista olla aamulla vielä enemmän väsynyt kuin illalla, on... On ihan semmoinen fiilis, että en ole yöllä tehnyt mitään muuta kun syötänyt lasta mutta kuin katsoin puhellimestaan (minulla on semmoinen ohjelma mihin merkattaan kaikki ruokailut ja nukkumiset ja vaipanvaihtot) sitten ei näyttänyt asia niin pahalta, toiseltaan en usko että ihan kaiken sinne merkasin, ei ainakaan ole yöstään mitään muistikuva. Joskus aamu 8 maissa luovutin kun en jaksanut enää jatkuva kiu kiuta kuunnella ja annoin korviketta, kun en jaksanut enää imettä. Uskon että maitoa on mutta aina välillä hän ei vaan milläin oo tyytyväinen vaikka on just syönyt, no ja korvikke näyttä menevän alas. No ainakin nyt hän nukku ja ollaan Emman kanssa hereillä.

No ainakin minull aon nyt hetki aika Emmalle, koska koko eilisin päivän, oli poika mun sylissä tai itki jossain ja Emma oli selvästikin onneton. Eilisen pottaprojektin tulos oli sitten 3 onnetomuutta ja aika monta pissa oikeassa paikassa. En oikein tiedä missä ongelma on että viesti ei menee perille, vaikka saisi keksin onnistumise jälkeen. Onko vinkejä? Voi tiedenkin olla kun eilinen päivä oli niin paha, sitten hän haki huomioita sen kautta?


Edit. tässä todistusainestoa että oltiin pihallakin
siin tõestusmaterjal et olime õues ka

Ei kommentteja: