torstai 28. kesäkuuta 2012

28.6

Selline iga hommikune blogi kirjutamine võib ju lausa harjumuseks saada :) No kellele ma ikka oma elust räägin, kui olen enamus päevast üksi siin, koduperenaise elu ei ole mingi meelakkumine.
Eile õhtul läks mitu tundi et sain poisi magama taas, sõime ja sõime ja koguaeg ärkas ja hakkas jorisema, lõpuks rahunes maha kui sai pudelist piima ja võtsin ta enda kõrvale magama, kui oleks seda 3 tundi varem teadnud....
Emmaga käisime eile mängimas ühe tüdrukuga kellega nad koos lasteaias käisid ja seal palju mängisid, nüüd oli olnud 2 kuud vahet nii et nad ei olnud näinud aga mängisid ilusti koos. Mul on hea meel, et jätsin tüdruku vanematele meie kontakt andmed enne kui lasteaeda vahetasime, nüüd peab hoolitsema, et hoiame suhet üleval. Potil käimisega on nagu on ei midagi erilist veel. Täna hommikul küsis laps pissile, isegi kui tal oli öö mähe all(mähe oli kuiv), samas ta on hommikul Mikkole ka varem öelnud et läheme pissile, nüüd peaks ka ülejäänud päeva paikka saama, täna otsustasin et tuletan talle meelde, et saab midagi head kui pissid potis ja siis võtan passiivsema rolli ja vaatan mis toimub.

Edit! Ei tea kas on sellel ka mingit vahet, laps oli nii püüdlik kui palus jäätist ja ütlesin, et kui pissid ilusti potti tulevad saad jäätist, käis mitu kord potil, kuni lõpuks tuli pissid potti, sai oma jäätise ja läksime õue, 15 minutit(eelmisest potil käigust) ja pissid õues püksi, siis pesin pepu ja panime uued riided ja läksime liivakasti - u 20-30 minutit ja uued pissid püksi. Kas see on mingi asi et toas oskab potil käia aga õu on nii teine asi et seal ei oska tunda millal on vaja potile minna???

Edit 2! käisime just taas potin, sest paistis et hakkab kaka tulema, ei midagi, siis 5 minuti pärast tuli, emme potile! -  vaatame kas ka tuleb midagi (tunneli lõpus on mingi hägus lambike).


Tämmöinen jokapäiväinen blogin päivitys voi ihan tottumukseksi saata :) No mutta kenelle mä niitä mun murheita muuten kerron, kun olen isomman osan päivästä yksin, kotirouvan elämä ei ole mikään helppo.
Eilen illalla meni monta tuntia että sain pojan nukkuman taas, syötiin ja syötin ja heräsi aina ja rupesi itkemän, lopuski annoin sille vielä pullosta maitoa ja otit meidän sänkyyn, niin sitten vasta rauhoitu, olisin voinut sitä tiedä 3 tuntia aikaisemmin...
Emman kanssa käytin eilen leikkitreffeillä tytön kanssa kenen kanssa hän on ollut tarhassa samassa ryhmässä, he ei ollut n 2kk nähnyt, mutta kyllä leikit näytti sujuvan hyvin. Olin oikein iloinen että päätin jättä tytön vanhemmile meidän yhteystiedot ennen kuin lopetetin siellä tarhassa, nyt pidä vaan pidä yhteyyttä. Potalla käynin kanssa on niin kuin on. Tänään aamulla lapsi kyseli pissalle, kun sillä oli aamuvaippa vielä alla(vaippa oli kuiva), hän on toisaltaan Mikolle sanonut sitä joskus aikaisemminkin, nyt pidäsi vielä selvitä lopusta päivästä, ilman isompia vahinkoja. Tänään en jaksa olla koko ajan hänen niskalla potalla käynista, kosk se ei ainakaan ole tuotanut sitä tulosta että hän vapaehtosesti itse hoksasi että nyt pidä mennä potalle, katsotaan.

Edit! Joo en tiedä onko siinnäkään mitän eroa, aamulla lapsi pyysi jäätelöä, sanoin että jos saat pissat pottaan niin annan, hän kävi tosi innokasti monta kerta kokeilemassa kunnes sitten lopulta sai pissat pottaan ja sai jäätelön.  Sitten n 15 minuttia sen jälkeen oltiin just menty pihalle ja tuli pissat housuihin, pestin peppu ja uudet vaatet ja lähetin hiekkalaatikolle ja n 20-30 minutin kuluttua uudet pissat housuihin. Onko se sitten että osa sisällä sanoa kun pidä mennä, mutta ei ulkona????

Edit 2! käytin just potalla kun näytti että kakka tulisi ja ei mitään, nyt 5 minuttia myöhemmin kuului äiti potalle - katsotaan tuleko jotain (pieni valon pilkku on näkyvissa tunnelin päässä)

Ei kommentteja: