keskiviikko 5. tammikuuta 2011

project life

Eile saabus minu uus projekt. See on selline projekt kus on võimalik iga päeva kohta panna üks pilt ja kirjutada midagi selle päeva kohta. Seda ei pea loomulikult tegema iga päeva kohta võib ka teha harvemini jms. Ma ei ole veel otsustada kas olen nii tubli ja teen iga päeva kohta mingi pildi ja loo, ei taha endale võtta sellist stressi, alguses on kõik läinud ilusti ja on pilte tehtud ja samas olen ka otsustanud, et osa argipäevaseid pilte võib kasutada ka mõnel teisel päeval, kus ei ole midagi pildistatud või ei ole midagi uut. Panen kunagi siia pilte ka üles, enne seda albumit näeb kui meile külla tuleb :)
Kui olen lugenud teiste inimeste blogisid, kes on ka endale ostnud sama albumi, siis osadel on kohe nii kindel plaan, et mida pildistatakse ja millal ja iga kuu teatud asja jms, iseenesest võiks ju ka, aga kuidagi endal ei ole hetkel selliseid ideid, alustame lihtsalt ja siis kui hakkab neid ideid tulema siis saab ju plaane juurde teha.

Tähtsaim asi on see, et kuna ma "pean" pildistama rohkem, siis ehk saan ka siia rohkem pilte taas.

Eilen saapui kauan ododtettu Project life. Ne ketkä ei tiedä mikä se on siis se on semmoinen albumin tapainen mihin tule jokapäivän kohalle kuva ja jotain tarina, tai ei sitä ole pakko laita joka päivästä, mutta itse ainakin aluksi meinan sen tehdä niin. Alku on ainakin mennyt hyvin olen jaksannut otta kuvia ja en ole ottanut itselleen mitään stressia. Suunitelmana on laita joskus jotain arki kuvia, mitä on otettu muina päivina, silloin ei ole niin stressi, että apua en ottanutkaan tänään mitään kuva. Kuvia projektista tännen tule joskus, ennen sitä projekti on katotavissa vaan meillä :)
Kun oon kattelut toisien blogeja ketkä on saman albumin ostanut sitten joillakin on ihan vahvat suunnitelmat, mitä ja milloin pidäsi valokuvata jms, mä en oikein täällä hetkellä osa noin ajatella vielä, ehkä kun aika menee eteenpäin tule myös uusia ideoita.

Tärkein tässä on että kun "joutun" valokuvaman enemmän, sitten ehkä saan tännekin enemmän valokuvia taas.




1 kommentti:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Hei Triin - minäkin tilasin omani ja odotan innolla. Haaveena on kuvata joka päivä jotain joka liittyy siihen päivään . oli se sitten esine, tavara, tilanne, maisema, ihmiset.. anyway! haaveilen kanssa päivittäväni kansiota viikoittain - aika näyttää kuinka jatkossa käy... stressiä en aio ottaa... mutta pientä panostusta varmaan vaatii aluksi, että tulee oikeesti tehtyä :D