maanantai 3. tammikuuta 2011

aasta 2011

Uus aasta on kätte jõudnud ja nüüd oleks siis tore aeg uusaasta lubadusi anda? Tegelt ma olen nii kaval, et ei viitsi mingeid suuri lubadusi andma hakata vaatema mis aasta toob. Panen siia üles publiku soovil mõningad pildid Emmast. Poleks küll uskunud et eelmisest sissekandest on juba 2 kuud häbi minule.

Uusi vuosi on tullut ja nyt olisi ehkä aika antaa lupauksia? Mä oon niin fiksu että en rupe tänne mitään lupauksia antaman, katsotaan mitä vuosi tuo. Laitan tänne ylös muutamia kuvia lukijoiten vaatimuksestaan. En kyllä olisi uskonnut että edellisesta postauksesta on joo yli 2kk, hävettä oikein.


tore kukehari, tähelepanelikumad näevad ka näol ülevalt alla tulevat joont, mille neiu sai kui otsustas pea ees diivanilt alla söösta ja all oli sobivasti raamat, mille serv sellised jäljed tegi

kiva pystytukka, ne ketkä katsovat naama tarkemmin niin siellä on ylhalta alas tuleva viiva minka neitokainen sai tullesaan naama edeleen sohvalta alas päin lattialla oleva kirja

hobusetüdruk
heppatyttö

meie uus hobi, ülevalt visatakse palle alla trepi peale, nii et trepist tuleb miiniväli
uusi harrastus, heitetään ylhalta palloja alas, niin että rappusista tule miinavälja


"kapist välja tulemine"
"kaapista ulos tuleminen"uus mänguasi, Emma sai Tallinna reisi ajal palju uusi mänguasju, mida kõike ta kohe mängimiseks ei saa. Paljud neist on veel kapis ootamas oma aega, Mikko küll oli skeptiline ja arvas et esimese nädala lõpuks on kõik mänguasjad väljas aga ei, saime alles esimese mänguasja.

uusi lelu. Tallinnan matkan aikana Emma sai monia uusia leluja, mutta en anatanut hänelle niitä kaikia leikimiseksi heti, ne odotavat vielä oma aika. Mikko oli aika skeptinen ja sanoi että ensimäisen viikon aikana on kuitenkin kaikki ulkona, mutta ei nyt vasta saatin ensimäinen lelu.

Ei kommentteja: