keskiviikko 12. tammikuuta 2011

8.1

Lõpuks ometi on aega kirjutada ka siia midagi :). Laupäeval käisin Helsingis teiste skräppäjätega kokku saamas. Oli küll viimane aeg saada tagasi oma innustus meisterdamise vastu, olen vist viimene kord midagi tõsiselt meisterdanud kuskil oktoobris. Neid tööl tehtud asju ei isegi arvestata, sest see on töö. Ei hakka siia üles panema pilte sündmusest endast, sest ei tea kas teised neid tahavad üles ja ei viitsinud küsida, meelsamini panen siia üles asju mida ise seal valmis sain.

Lopultakin on taas aika kirjoita tännekin jotain. Lauantaina kävin Helsingissa skräppäystapahtumassa. Oli kyllä viimeinen aika saada takasin innostus askarella, viimeinen kerta kuin jotain tekin oli varmaan lokakuussa. Olen töissä lasten kanssa jotain tehnyt mutta sitä ei oikein voi hupiksi laskea, kun on kuitenkin työtä. En rupea tänne laitaman kuvia tapahtumasta, kun en oikein tiedä halusivatko toiset että niiten kuvaia laitetaan yös ja en jaksanut kysyä, mielumin laitan tänne kuvia mitä sain aikaiseksi.

See oli nagu soojendustöö, kui pea ei toiminud veel ja olin viimased paar päeva vaadanud ainult taskuid ja nende täitmist. Ega mul sellega mingit ideed otseselt ei olnud aga siis Ellis pakkus välja et see võiks olla Project Life alustuslehekülg ja tõesti, see sobib sinna :D niiet tänud.

Tämä oli vhään niin kuin lämmitystyö, kun pää ei oikein toiminut ja olin viimeiset pari päivä vaan katsonut taskuita ja niiten täytämistä. Minulla ei oikein ollut mitään idea tai tarkoitusta kuin tekin sitä sivua, mutta sitten Ellis ehdoti että se voisi olla aloitussivu Project lifele ja todellakin sinne se sopisis ihan hyvi, kiitos.

Need pildid on juba päris vanad aga nüüd sain need albumisse. Lehekülg on ajast kui käisime Emmaga laulmas iga nädal teiste lastega koos.

Nämä kuvat on joo vanhat, mutta sain ne nyt alnumin. Kuvat on ajasta kun käytiin Emman kanssa asukaspuistossa laulamassa.

Mõningaid pilte mida teised pildistasin Helsingi kokkusaamisel leiab / muutamia toisten ottamia kuvia löyty siit, siit, siit

1 kommentti:

Pia K kirjoitti...

Oli kiva nähdä :) Aioin pyytää että saisin katsella Project Life -kansiotasi lähempää, mutta en sitten ehtinytkään. Mihinköhän se kaikki aika meni - no jotain sentään sain skräpättyäkin :D