perjantai 29. huhtikuuta 2011

printsessile


Tegin Emmale printsessi krooni ja tähekepi. need on tehtud vildist, olen siin mingil määral innostunud vildist asjade tegemisel aga enamus on veel pooleli, selle pärast ei ole siia mingeid pilte veel pannud... kunagi siis. Koroon igatahes õnnestus üle ootuste hästi, see on natukene suur aga püsib siiski peas. Oli raske aru saada kas Emma sellest innustuses oli või mitte aga noh kunagi ikka, õmblesin sinna kummi taha, niiet see ei jää kohe väikseks.

Tein Emmale prinsessa kruunun ja tähtisauvan, ne on tehty huopasta. Olen tässä jonkun verran innostunut huopa jutuista täällä hetkellä, mutta kaikki on vielä kesken sen takia en ole tänne mitään laitanut.... ehkä sit joskus. Kruunu onnistui yllätävän hyvin, se on pikkaisen iso, mutta pysy kyllä joo päässä. Oli vaikea ymmärtä oliko Emma yhtään innossa siitä, ompelin siihen kuminauhan niin että ei ole heti pieni, ehkä sit joskus innostutaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Thanks, seriously, I am very happy for you to select photos & use, along with words; I don't really think I can write word for you. I hope this is OK, like your blog.
Great blog really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
bali flights
jakarta flights
Cape Town Flights