maanantai 9. toukokuuta 2011

laupäev



Käisin üle pika aja laupäeval kokkusaamisel, kus meisterdasime. Ei olnud mingeid otseseid plaane, mida teen seal aga tahtsin saada oma Project Life edasi teha, olen olnud natukene lask ja ei ole huvitanud teha midagi. Nüüd sain tehtud kogu aprilli ja peaks veel maid vaatama. Igatahes seltskond oli tore ja sain taas energiat juurde jätkata edasi pildistamise ja tekstide kirjutamisega.

Kävin pitkästa aika lauantaina tapamisella stadi scrap. En ollut pahemin suunnitellut mitä sielä teen, mutta halusin saada PL ajan tasalle. Olen ollut vähään laiska ja en ole oikein saanut sitä tehty. Nyt sain huhtikuun tehty ja pidäsi vielä toukokuun tekemään. Ainakin seura oli hyvää ja sain hurjasti energia jatkaa ja kuvata ja kirjoita juttuja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Thanks, seriously, I am very happy for you to select photos & use, along with words; I don't really think I can write word for you. I hope this is OK, like your blog.
Great blog really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Johannesburg Flights
Durban Flights
Mauritius Flights