maanantai 4. huhtikuuta 2011

esmaspäev

Tänane päev algas korraliku äratusega, Emma ärkas kuskil 7:40 mis on tavaline ärkamise aeg ja tõstsin ta meie voodisse nagu alati, kus ta siis pikutas issi koha peal ja seletas kõva häälega... siis pöörles ja pöörles kui käis kolks ja laps oli radiaatori ja voodi vahel maas. Kisa oli kõva aga ei kestnud väga kaua(lapsevanem õpib kisa pikkusest ja häälekõrgusest kui suur kolks käis) igatahes tulemuseks oli, et meil on mokk lõhki ja ehk mingi sinikas ka, mida veel näha ei ole.

Tämä päivä alkoi Herätyksella, Emma heräsi joskus 7:40 kun ylensa ja nostin hänet meidän sänkyyn, missä hän huilali iskän paikalla ja seliteli kovalla äänella...sitten sitä pyöritin ja pyöritin siellä sänkyssa kun kävi kolin aj alapsi oli patterin ja sänkyn välilla lattialla. Huuto oli kova mutta ei kauhean pitkä(sitä kun vanhempana oppi ymmärtämän mien iso hätää on huuton piduden ja äänevoimakuuden perustella), ainakin tuloksena on että huuli on rikki ja ehkä myös jonkunen mustema, mitä en ainakaan vielä ole nähnyt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Cheap Flights to Durban
Flights to Durban
Durban Flights