keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

veeremine jätkub

Oeh, ikka veereme siin. Eile oli peaaegu et mõtetu päev, kell 1 oli arsti aeg ja pärast seda magasin peaaegu kogu ülejäänud päeva, sest olin nii väsinud :) . Täna hommikul või noh siis kui ärkasin kuskil kell 1 taas, on juba palju parem olla ja vaikselt mõtlengi, et mida head teeksin. Esmaspäeval käisime maasikaid korjamas ja hetkel on veel maasikakooki külmkapis nammm, peaks vist ühe tüki sööma enne kui mingeid muid plaane hakkan tegema. Kui arstile ütlesin et käisime maasikaid korjamas, siis ta arvas, et ega mul vuist väga raske ikka olla ei ole, kui suudan nädal enne tähtaega veel maasikaid korjata.
Kuidagi tahaks minna kuhugi reisile vms teha midagi põnevat...

Täällä sitä pyöritään vieläkin. Eilen oli kyllä ihan tyhmä päivä, klo 1 oli lääkerinaika ja sen jälkeen nukuin varmaan koko päivän, kun vaan väsytti niin paljon. Tänään aamulla (öö sit kun heräsin joskus 1 jälkeen) on ollut paljon parempi olo ja tässä just mietinkin että mitä sitä tekisi. Maanantaina käytiin Espoon Kartanon luona poimimassa mansikoita, mansika kakkua on vieläkin jääkaapissa, pidäsi varmaan mennä ottamaan palanen ennen kun menen minnekään. Lääkerin mielesta ei ole varmaan ihan kauheat oltavat jos mansikoitakin pystyn vielä pomimaan viikko ennen laskettua aika.
Tekisi joteinkin mieli mennä jonnekin matkalle tai tehdä jotain mielenkiintoista, askartella tms

48/356
pilti ka ikka, üks minu kaartidest mille valmis sain. Ilma erilise takstita aga sobib päris mitmeks sündmuseks ja sinna saab alati teksti juurde panna kui peaks vajadust olema.

yksi kuvakin tänne postaukseen. Tässä yksi kortti minka tein viimeviikolla, aika simpeli ja ilman tekstia, mutta sopii varmaan aika monen juttuun ja saahän sinne sen tekstin aika laitta jos tarve vaati.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Tulin katsomaan, että joko on jotain tapahtunut, mutta jokunen päivä vielä varsinaiseen laskettuun aikaa jäljellä :)

Triin kirjoitti...

kyllä vielä on aika :D

Ritva kirjoitti...

Onnea odotukselle ja hyvälle lopputulokselle!

Kaipailin tietoa Viron edullisista askartelukaupoista, Pärnu, Haapsalu ja Tallinna - ja Jehkotar-Taru laittoi vinkin, että sinulla voisi olla tietoa.
Olemme lähdössä autolla Viroon ja ostoksiahan sopisi hyvin kyytiin :)
Lähtö on jo maanantaina, joten voisitko (jos et ole uutta ihmettä tekemässä sairaalassa) vastata pikaisesti blogiini tai sähköpostitse, kiitos kaunis!
t.
Ritva

ritva.markkanen @ gmail.com