tiistai 28. heinäkuuta 2009

haiglast kodus

Pääsime juba eile haiglast koju.. vaikselt oli küll mõttes et mismoodi seda kodus hakkama saadakse, kui ei ole enam ämmaemandaid kellele minna muret kurtma. Aga ei eile käisid meil juba kodus külalised tädi ja onu ja vanavanaema. Laps kiideti taevani ja oli tore. Igatahes oleme veel tänagi elus ja rõõmsad. Mikko on küll maganud kogu hommiku koos piigaga, ju see stress mis oli enne lapse sündi ja haiglas hakkab vaikselt leevenduma ja nüüd tuleb magada tagantjärele kõik need magamata tunnid mis on jäänud.

Päästiin eilen joo kotiin sairalasta, oli kyllä pieni panikki että miten me koton apärjätään, kun ei ole kätilöita kenen luo mennä jos ei itse pärjää, mutta hienosti on mennyt. Eilen kävi joo vieraita täti ja setä ja isoisoäiti. Lapsi oli kuulemma kovin komea ja vinkkeja kaivatiin tekoohjeista. Tänäänkin ollan vielä elossa ja iloisa. Mikko on kyllä nukkunut koko aamupäivän lapsen kanssa, varmaan rupee pikkuhilja stressi laantua mikä oli ennen synnytystä ja sairalassa ja pidä nukkua takauduvasti kaikki nukkumatta jäänet tunnit.


Haiglast koju minemas, vaikselt ühe silmaga peab maailma vaatama. Haiglast ämmaemandad õpetasid lutti sööma ja sellega oleme nüüd rahul, vaatame mis siis kui peaks sellest lahti hakkama saama :)


Sairalasta kotiudumassa, pikkuhilja yhdella silmalla pidä katsoa maailma. Sairalassa kätilöt opetivat syöan tuttia ja me ollan tyytyväisia, saa nähdä mitä sitten kun pidä päästä siitä eron :D

päevaunel

päikäreillä

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Voih,on se niiiiiin suloinen :)