lauantai 11. heinäkuuta 2009

Lauantai / Laupäev

Taas nädalavahetus!!! mitte et see puhkavale inimesele midagi erilist tähendaks, tavaline päev. Koristama peaks vist küll hakkama st et paneme mehe tolmuimejaga tööle :D. Minule jääb siis kõikida muude asjade paika panemine ja äkki peaks pesumasina ka panema tööle.. oeh ei ole kuidagi eriti meeldivad plaanid, peaks vist midagi muud ette võtma ;)


Taas on viikonloppu!! vaikka eihän lomailevale ihmiselle siinnä ole mitään erikoisempa eroa, tavalinen päivä. Pidäsi siivoa eli tarkoita että laitta mies imurilla töihin :D. Mikä taas tarkoita että minule jää ne muiden juttujen paikoille laitaminen ja ehkä pidäsi pesukonekin laita pyörimään... ei oikein kuulosta kivalta suunitelmalta, pidäsi varmaan keksia jotain muita menoja ;)

49/356

Uus kaart ka, se karu on kuidagi nii armas ja oeln selle kaardiga eriti rahul.

Uusi kortti kans, tykkän tosi paljon siitä nallesta, kortikin on oikein mieluisa

3 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Ihana kortti! Todella hyvät värit ja söpö leimakuva. Tykkään kovasti=O)

Maisku kirjoitti...

Söpö kortti!:) Sinä kuulemma tiedät noista Viron askarteluliikkeistä..? Olemme lähdössä Tallinnaan ja haluaisin tietää, että missä askarteluliikkeissä kannattaa käydä. Voisitko laittaa sähköpostia osoitteeseen maiskulainen@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Eksyin sivuillesi kun yritän täällä epätoivoisesti opetella netin välityksellä viroa! Askartelu ei siis niinkään kiinnosta vaan noi sun kirjoituksesi, jotka ovat sekä suomeksi, että viroksi kirjoitettuja! Kiitos niistä!!