tiistai 23. kesäkuuta 2009

midagi olen saanud tehtud ka/ oon jotain saanut aikaiseksi




42-43/356

proovisin selliseid kaarte teha, sest viimasel ajal on palju tutvusringkonnas sündinud lapsi ja poisse on tulnud kuidagi rohkem kui tüdrukuid, vähemalt poistele mõeldud kaardid on otsa saanud. Ei teagi kas ma nende kaartidega pärsi rahul olen, midagi on nagu puudu, peab natukene veel proovima eri variante ilmselt enne kui leian selle mis mulle meeldib.
Täna oleks plaanis minna vaatama kui palju maksab kodumaise maasika kilo ja kui väga kallis ei ole siis tuleb arvatavasti tehtud maasika kooki ja söödus ennast maasikatest lõhki :)

Kokeilin tässä muutamia kortteja, viime aikoina on monella tutulla syntynyt vauvoja ja joteinkin tuntuu että poikia on tullut enemmän, ainakin poikien kortin on loppu. En ole ehkä ihan tyytyväinen lopputulokseen, pidä varmaan kokeilla vielä jotain eri vaihtoehtoja ennen kun löydän sen itselleen sopivaan vaihtoehtoon.
Tänään olisi päiväsuunnitelmassa mennä kastomaan minka hintaisia on mansikat täällä espossa ja jos ei ole ihan hirveän hintaisia sitten mansika kakku ja ennen kaikkea tule söötyä masikoita paljon :D

1 kommentti:

Viipula kirjoitti...

Voi kuinka ihana!