lauantai 27. kesäkuuta 2009

Lauantai / Laupäev

Kylläpä aika taas tikita nopeata tahtia... tehnyt en ole varsinaisesti mitään. Olen väritelut muutamia leimakuvia mistä ehkä joskus teen kortteja, sitten kun minulla on aika :D tai oikestaan varmaan sitten kuin jaksaan, koska aika minulla on voimia ei niin kauheasti.
Olen tässä mietinut, että miten rupen laitamaan talteen pienen perhejäseneen kuvia ja muistoja hänestä, jotain ideoita on tullut ja tästä blogista on erituisen paljon hyvia ideoita tullut, ollaan hän samalla asialla. En kyllä tiedä olenko niin hyvä niissä asioissa että saan asioita niin paljon aikaiseksi, mutta ainakin on hyvää että on ideoita.

Aeg lendab nii kiiresti... ja mina ei ole teinud midagi erilist. Olen värvinud mõningaid tembeldatud pilte,millest kunagi siis kui mul on aega teen kaarte..või noh siis kui ma jaksan, sest aega minul on aga jaksamist mitte eriti.
Olen siin vaikselt mõelnud et mismoodi ma hakkan uuest pereliikmest pilte jms säilitama. mõningaid ideid on ja siit blogist olen leidnud päris palju uusi ja häid ideid, lahe on see et sama asja ajame ju :D. Pole ainult kindel kas ma saan päris nii head jälge kui seal aga eks see siis selgub.
ja muide Tiiu nüüd see valge pujeng õitseb.45/ 356
Yksi julkaisematon kortti
Üks kaart mida ei ole veel siia üles pannud

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muide mul hakkab juba valge pojeng pudenema...