torstai 15. marraskuuta 2012

Muskari

Mõtlesin just kirjutada, et Emma esimene harrastus aga siis tuli meelde, et me käisime ju pikalt ujumas enne kui Emma oli aastane. Samas see on esimene selline harrastus kus ta on üksi. Me oleme nüüd pea terve perega kõhugripi läbi elanud, Renee veel ei ole haige olnud ja ausaltöeldes loodan et ta ei saa ka seda haigust. Nüüd siis oli Mikko kord olla haige eile ja mina tulin Emmaga muusikatundi.

Lasteaeda oleme sellel nädalal iga päev jäänud suure jonniga. Hommikul rääkisime ja Emma lubas, et ei jonni kui lasteaeda läheme ja kohe kui lasteaeda jõutsime hakkas pihta...emme ei saa koju minna...tahan ka koju jne jne. Pärast seda kui on mitu ööd taaskord viletsalt maganud siis ikka hakkab vaikselt kopp üle maksa minema.

Miettisin juuri kirjoitella että Emman ensimäinen harrastus, mutta sit muistin että mehän kävimme pitkään uimassa ennen kuin Emma oli vuoten ikäinen. Toisaltaan tä on ensimäinen tämmöinen harrastus mihin tullaan paikalle ja Emma mene muskarin ja meidän homma on vaan kuskata. Ollaan melkein koko perheen voimin sairastelty mahatauti, Renee on vielä toistaiseksi säästynyt. Nyt siis oli Mikon vuoro sairastella eilen ja hän jäi kotiin Reneen kanssa ja minulle naksahti muskarin nakki.

Tarhaan ollaan jäätyy isolla huutolla joka päivä. Aamulla puhutiin vielä asiasta ja lupaa että hän jää nätisti, mutta heti kuin tullaan tarhaan alkaa... Äiti ei sa mennä kotiin...Emma halu kotiin...yms sen jälkeen kuin on muutama yö tosi huonosti nukkunut sitten rupee pikkuhiljaa kiehumaan.

Ei kommentteja: